Tumlede Marble backsplash

En god måde at forskønne dine vægge er ved at installere en backsplash. Mest er denne metode, der anvendes til køkken vægge eller badeværelse vægge. Tumlede marmor backsplash, med deres bløde overflader, diskrete farver og slidte kanter kan øge den visuelle appel af dit køkken. At vælge den rigtige farve, materiale og design er vigtigt, før du installerer disse fliser. Farven skal gå med dine andre køkken indretning som frysere og udstyr. Da tumlede backsplash fås i marmor eller granit, træffe afgørelse om materialet så godt. Du kan også optage andre materialer som keramiske fliser eller hånd hældes glas og ophøje design til en helt nyt niveau. Tilbring tid med at vælge det rigtige design, som du vil bruge en anstændig sum penge, og du ikke ønsker det gå affald. Læs mere på køkken backsplash ideer.
Tumlede Marble backsplash Idéer
Du kan bruge nogen af ??disse tumlede marmor backsplash ideer til dit køkken og øge dets skønhed:; Old World: Dette er en enkel og hyggelig look, som er let opnåelige bruger tumlede marmor eller andet materiale i subtile toner. ; Middelhavet: Dette er en mere farverig og levende look, der er opnået ved hjælp af farvestrålende fliser. ; Contemporary: Dette look er ren og glat uden nogen form for ru teksturer eller brus farver. ; Speciel: Der er ingen hårde regler for tumlede marmor backsplash designs og du kan nemt komme med din egen oprettelse, der giver en unik og adskiller se til hele sted. ; Læs mere på:; backsplash Tile Mønstre; backsplash Tile Ideer; backsplash Tile Designs, hvordan du installerer Tumbled Marble backsplash?
Trin 1: Til at begynde med, skal du måle det område, du ønsker at installere væltede marmor backsplash på. Mål længde og bredde og mangfoldige disse tal for at få det samlede areal. Dette vil hjælpe dig til at vide, hvor mange fliser at købe så du vil få det område i kvadratfod.
Trin 2, Efter måle arealet har du at forberede det område for at installere tumlede marmor backsplash. Ru op til overfladen område, du kommer til at arbejde videre med en sandpapir. Dette vil breakup maling på væggen, og sørge for, at overfladen holder fliserne bedre.
Trin 3: Forsegling tumlede marmor backsplash flise er afgørende, før installationen ellers flise ville blive beskadiget af en bilæggelse materialer. Du er nødt til at hente en gennemtrængende sealer der er specielt designet til forsegling sten som marmor. Brug et stykke stof til at anvende de sealer korrekt på flise overflade og lad det tørre.
Trin 4, Med hjælp fra en målebåndet, bestemme centrum af fladen. Marker dette område ved hjælp af en læssebroen ved at tegne et kors. Dette er vigtigt for dig at vide, hvor man begynder at lægge fliser fra. Den første flise vil blive placeret på et af hjørnerne af de afgrænsede områder.
Trin 5, Dernæst skal du sprede limen. Brug mastik, da det er stærkere og vil holde flisen bedre på en lodret overflade i forhold til en tyndere lim. Spred limen ved hjælp af en v-tandspartel, som sikrer limen er jævnt fordelt på hele overfladen.
Trin 6; Afhentning en flise og begynde at placere den på overfladen. Tryk den hårdt ind i limen på det sted, du har markeret tidligere. Så fastsætte et andet felt udover denne ene. Hold gentage processen indtil du har dækket hele overfladen.
Trin 7, Fliser bliver nødt til at blive skåret lidt rundt i kanterne nær kabinettet områder. Brug en våd saven til at skære fliserne efter måling af ekstra områder korrekt. Efterlad fliserne på plads i 24 timer eller indtil den selvklæbende tørrer, hvis dette er senere.
Trin 8; På injektionsmørtel leddene i flise, uslebet gælder injektionsmørtel. Fjern overskydende fugemasse ved at tørre overfladen af ??med en svamp dyppet i vand. Cementmørtel skal tørre i 24 timer, og dit job er udført.
Læs mere på:; Køkken Design, køkkenaffald belysning Køkken Remodeling, at følge instruktionerne på installere tumlede marmor backsplash fliser, kan du nemt gøre det selv derhjemme. Your Køkkenet sikkert synes mere udsøgt end nogensinde, og er sikker på at tegne en masse opmærksomhed fra personer, der kommer ind i området.

Bibel Friendship Vers
Online Dating Spil
Rehearsal Dinner Kjoler
Køkkenbordet Options
Hippie brudekjoler
Bryst Piece Tatoveringer
Volleyball Quotes
Underviser Vurdering Gaver
Entertainment Center Planer
Nummerplade Opslag
Antiperspirant Vs Deodorant