Tung Oil Ansøgning

Før vi kommer til vejledningen for tung olie ansøgning, der er få fejl, som mange af os foretager, mens forståelsen af, hvad en tung olie, der faktisk er. Der er to forskellige betydninger af tung olie, ren træolie olie og tung olie finish. Med ren Tung Oil er en Tung træets møtrik presses til at få ren olie. Denne olie er anvendt til en hård og vandafvisende overflade, som ikke gør overfladerne mørke. I modsætning til den linolie, giver ren Tung olie en gylden farve til møbler og træoverflader. Nu kommer den tung olie færdig, hvilket giver en våd se til træ. Paint and varnish makers use the tung oil finishes because it penetrates deep into the wood surfaces. Den rene Tung Oil opvarmes hvilket øger sin viskositet. De resterende produkt (olie) bruges som fortynder og polering træet.
Sådan bruges Tung Oil
Mange boliger er med træ gulve, gårdhave og dæk gulve, der mister sin oprindelige glans efter et stykke tid. At gøre din trægulve ligner nyt, tag et kig på hvordan man kan afslutte et gulv med tung olie. Læs mere om Tung Oil finish.
Trin # 1: Først og fremmest skal du sand strømmen dækslet på dine gulve. Tung olie ikke kan anvendes på toppen af ??alle færdige eller malede gulve. Selvom du kan tilføje et nyt lag Tung Oil ansøgning over en gammel en. Du bliver nødt til sand gulvene let (tager en 150-korn sandpapir), så det kan åbne træets porer. Denne måde Tung Oil kan gennemtrænge i gulvene korrekt.
Trin # 2: Brug en moppe og gulv renere at rense gulve, inden du begynder tung olie ansøgningen. Du er nødt til at få alle de snavs og fedt fra gulvet, ellers olien vil ikke synke i.
Trin # 3: Tag af lige dele tung olie og maling fortynder. Hvis materialet af dine gulve is hårdttræ, så bliver du nødt til at tilføje flere fortynder. Lad væsker blandes i ca 40 minutter og hæld det i en spand for nem adgang.
Trin 4: Start indefra, nær væggene og arbejd dig vej ud. Kontroller, at du har nok udluftning i rummet (hvis du er inde i huset) og bære handsker og tørklæde om munden. Bruge en moppe eller malerulle at starte din tung olie ansøgning. Det første lag bliver en lidt tyk, så alt kan sive gennem skoven. Glans vil vare omkring 20 til 40 minutter.
Trin # 5: Som den første lag tørrer, skal du følge samme procedure for det andet lag. Efter en halv time, skal du tørre den overskydende olie fra overfladen med et rent håndklæde. Forlader etager tørre natten over. Kontroller, om du tilfreds med glans, hvis ikke, så gælder endnu et lag til den ønskede glød. Læs mere om anvendelse af en tung olie finish.
Tung Oil Ansøgning – vedligeholdelse Sand lys ridser på dit træ møbler og brug en frakke af tung olie ansøgning. ; Til indendørs møbler eller overflader, kan du have påføres et lag hver 2 til 4 år. ; Udendørs møbler får snavsede på grund af vejrforandringer og sollys, så påføres et lag hver 1 eller 2 år i overensstemmelse hermed. ; Læs mere på:; Tung Oil Bruger; Tung Oil Vs linolie; Ét point til at notere, hvis du er allergisk overfor nødder, holde sig væk fra tung olie, da det er lavet af en møtrik selv. Lad en anden fra din familie eller hyre nogen til at udfylde tung olie program til din trægulve. Da du er blande Tung Oil med fortynder, resultatet af det er meget giftigt. Men når du har afsluttet din tung olie anvendelse og gulve er tørre, finish vender ugiftige.

Udvendigt Home Farver
Kitchen Color Idéer
Trust Citater og ordsprog
Formel Bryllup Påklædning
Tatovering Bogstaver Script
Bachelor Party Destinationer
Buttercup Flower
Olielækage Efter Olie Skift
Wall maling farver – Ideer
Ice Plant Care
Egyptiske Tattoo Design