Turkis Betydning

Turkis er en af ??de ældste anvendte beskyttelse amuletter. Der er mange helbredende egenskaber vedlagt denne sten så godt. Denne sten har en blanding af blå og grøn farve og også har ett sød feminint føler for det. Det har også mørkere nuancer af krikænder og tilføje livlig raffinement. Dette i-mellem farve symboliserer vand og dermed det kaldes også aqua or Aquamarine. Da det er ett perfekt blanding af blå og grønne, har det beroligende effekt af både blåt og grøn. Navnet turkise kommer fra gamle franske ord pierre Turkis, som betyder ‘sten af ??Tyrkiet “. Det var fra Tyrkiet at stenen første ankom Europa gennem handelsruter. På grund af sin oprindelse omkring Tyrkiet, er det tæt forbundet med Mellemøsten og det sydvestlige USA. Turquoise betydning i forskellige kulturer adskiller ett masse, så gør turkise farve betydning. Klik for at læse på helbredelse sten.
Betydning af Turquoise
Turkis siges at stenen visdommens og åndelig rejser. Den tilsvarende astrologiske tegnet den, Turkis er Skytten. Det siges at tilhøre 5:e chakra, dvs hals chakra og vibrerer godt til numre 4, 6 og 7. Den fælles turkise ædelsten betydninger er, at styrke og beskyttelse mod overlast, psykisk følsomhed, sidst men bestemt ikke mindst forbindelsen til åndeverdenen. Du måske vil læse på listen over birthstones for hver måned.
I Persien er denne sten kendt som Ferozah og står for sejrende. I Asien på den anden side er det sagt at være en talisman, som beskytter fra det onde øje. For tibetanske og kinesiske turkis betydning er den, cirkel livets startende med fødsel til død. Denne kan tilskrives, at når turkis ikke er blevet behandlet, det ofte skifter farve. Derfor vil du komme tværs turkise smykker i tibetanske og kinesiske smykker.
På den anden side, i det sydøstlige Asien er turkis sagde at yde beskyttelse til heste og ryttere rider hestene. En ring lavet af sølv og turkis traditionelt gives til brude i Rusland som det siges at bringe fred til kvinden og godt helbred samt velstand til manden. I Persien, var turkis slidt i midten med perler omkring det, fordi man mente at fokusere sindet i bøn, og mange gange var det også brugt til at ønske på. Læs videre forstand gemstones.
Indfødte amerikanere blev mener, at turquoise ville lade de døde hvile i fred og det blev brugt at lave udskæringer, sædvanligvis af dyr, som derefter blev placeret i gravsteder og grave. Den anvendte argumentation var, at farven på jorden er grøn og blå er farven på den himmelske himlen, ville sammenlægningen af ??de to farver tiltrækker gode humør. Nogle af indfødte amerikanerne ville vedhæfte turkis sten til deres buer, da de var af udtalelsen, at det hjulpet dem i skydning kl deres mål præcist. Du måske vil læse på birthstones – farver og betydninger.
Den anden betydning knyttet til det er af en sandhed sten og det symboliserer ett tid at være ærlig til sig selv. Et parti kan opnås når personen bliver stadig og kan se sig som han virkelig er. Det sagde også, at stenen er en påmindelse til at dele din vision, og også gå din tale, så folk er inspireret fra dine ord og handlinger og tror og følge dig.
Ifølge nogle overbevisninger er det også ett sten selvrealiseringsstadie, som hjælper forståelse sig selv bedre og forbinder også godt med ideer og følelser godt. For mennesker som tror på selvvirkeliggørelse det siges at tilpasse alle chakraerne og oprette ett klar kanal for pleje og skabe positive energi.
For mere information, læs videre:; Birthstones ved Måned; Precious Stones; Turkis er en person sten og ikke forbliver borte fra dens ejer, derfor det vides at smede en dyb og særskilt forbindelse med baereren. Hvis du er iført ett, anbefales det, du tage pleje af stenen. When turkis kommer i kontakt med kropslig olier for ett længere periode det bliver grøn dermed grøn turkis betydning ikke anderledes end blågrønne turkis betydning.

Irske Tatoveringer for Mænd
Indiansk stammefolk Tatoveringer
Fransk Etiquette
Maori Symboler
Øreflippen Piercing
Gipsvæg Tykkelse
Plastic Bag Holder
Opvaskemaskine Installation
Afrikansk Tattoo Design
Antiperspirant Vs Deodorant
Fjernelse af Popcorn Loft