Tyggegummi Fjernelse fra Tøj

Tyggegummi er elsket af både børn og voksne, da det giver en forfriskende følelse. Men hvis det sætter sig fast på tøjet, så tingene kan ikke blive værre end dette. Det sker ret ofte på børnetøj, når de leger rundt med den. Den værste del af tyggegummi pletten er, at det ikke kan rengøres med en simpel vaskeri vask. Derfor en særlig indsats skal gøres for at tyggegummi fjernes fra tøj.
Sådan fjernes Gum fra tøj?
Før du starter med processen med tyggegummi fjernelse fra tøj, du har til at samle et par værktøjer og materialer til dette formål. De er: isterninger, en sløv kniv eller ske, tandbørste og vaskemidler. Trin-for-trin instruktioner til rengøring tyggegummi pletten fra tøj er som følger:
Trin # 1: Først og fremmest bør du prøve at slå ned så meget af gummi som muligt fra stoffet med din finger negle. Forventer ikke, at du kan fjerne hele tyggegummiet på denne måde. Det vil hjælpe dig til at trække ud det øverste lag af gummi alene.
Trin # 2: Nu rester af tyggegummi skal indefryses med is eller koldt. Dette gøres for at reducere den klæbende magt tyggegummi og også forhindre yderligere penetration af gummi ind i stoffet. Afhængigt af hvilken type af stoffer, er der forskellige metoder, der anvendes til at anvende kold på det. Du kan blot pakke op en isterning i en lille håndklæde og gnid det over gummy stedet for omkring 20 minutter. Hvis det stykke tøj er lille nok til at få indkvarteret i en skål, så du kan fylde skålen med is koldt vand og sæt beklædningsgenstand i det. Når stoffet af tøjet er følsom over for vand, så er du nødt til at pakke det op i en plasticpose og læg den i fryseren i 2 timer eller deromkring.
Trin # 3: kuldebehandling tendens til at hærde op hjørnetand og gøre det skællet som gør peeling off hjørnetand lettere. Men hvis du synes, at tyggegummi er stadig klistret, så er du du nødt til at give en anden runde af kuldebehandling hjørnetand stedet. Når du synes, at tandkødet har fået den ønskede mængde af hårdhed, skal du bruge en stump smør kniv eller ske til at skrabe ud hjørnetand. Sørg for at du flytter kniven forsigtigt mod midten af ??tyggegummi pletten. Gentag denne skrabe proces indtil maksimalt tyggegummi er ude på tøjet. Når materialet er en delikat sag, så i stedet for at bruge alle skarpe genstande, træk det hårde gummi med fingrene og børst de resterende gummi med en gammel tandbørste.
Trin # 4: I tilfælde af tyggegummi er dårligt fast og du bemærker, at der er en vis mængde tyggegummi stadig efterladt på stoffet selv efter en kuldebehandling og skrabning, du er nødt til at behandle området med petroleum. Gennemvæde gummy del af kluden i petroleum i en halv time. En delikat stof kan blive beskadiget af denne behandling. Så gør en patch test i det skjulte hjørne af kluden, og derefter gå videre med behandlingen.
Trin # 5: Endelig, vaske tøj i vaskemaskinen med sædvanlige vaskemidler for at slippe af med alle spor af tyggegummi. Hvis stoffet kræver renseri gøre det samme. Derefter stryge tøj, som vil bidrage til at rette alle de fibre, der kan have fået trukket i løbet af tyggegummi pletfjerning fra tøj.
For mere information henvises til:; Sådan fjernes Gum fra tøj; Tyggegummi fjernelse; Det er en sådan metode til tyggegummi fjernelse fra tøj, der effektivt kan tage ud hjørnetand uden at forårsage nogen skade på stoffet. Endelig vil jeg gerne foreslå, at du bør starte din opgave så tidligt som muligt for at opnå de bedste resultater. Jo mere du tillader tyggegummi til at sidde på kluden, desto vanskeligere vil det være at slippe af med det.

Tea Tree Oil Shampoo
Solsikke Bryllup Buketter
Celtic Heart Tattoo
Bryllup Bruser Kager
Corsager for Wedding
Wall maling farver – Ideer
Guest House Floor Planer
Wiper Arm erstatning
Polynesiske Tribal Tattoos
Rengøring Hardwood gulve
Neonskilte Reparation