Typer af Love

Der er kun én lykke i livet, at elske og blive elsket. ~ George Sand
Kærlighed er en kompliceret følelse, er det meget svært at forstå. De fleste mennesker mener, at kærlighed er et spørgsmål om hjertet, men i virkeligheden kærlighed sker i hjernen. Selvom digtere, malere og kunstnere har alle indbegrebet hjertet som symbol på kærlighed, er det faktisk hjernen, der frigiver kemiske signaler, der gør man forstå kærlighed. Den mest almindelige form for kærlighed, der er kendt over hele verden er kærligheden mellem en mor og hendes barn og kærligheden mellem elskende. Men der er mange andre former for kærlighedsforhold, at man må opleve.
Kærlighed kan være kærlige sig selv eller kærlig en anden. Den kærlighed vi har til en person kan ændre sig over tid i forskellige former for kærlighed. Der findes forskellige typer af kærlighed forhold man har med forskellige mennesker. Lad os se noget af de grundlæggende typer af kærlighed relationer.
Typer af Love Relationships
Første og fremmest grundlæggende type af kærlighed forhold er mellem ett forælder og børn. En forælder kan vise deres kærlighed til deres børn ved at sige den universelle ord om kærlighed, ‘Jeg elsker dig’. Den anden måde at gøre det er ved at udvikle en fælles ritus dagligt, som at læse historien bogen til de unge, inden seng eller spiser middag sammen hver dag eller endda deltager hver og spil eller aktivitet barnet deltager. De øvrige form af denne type kærlighed, bliver der for hinanden uden skulle spørge om hjælp. Forældrene giver deres børn rig mulighed for at vokse og få succes. Børnene gengæld har tillid til deres forældre, og at alle deres problemer og spørgsmål kan deles med deres forældre.
Den næste type af kærlighed forholdet er mellem søskende. Søskende har tendens til at føle sig godt tilpas omkring hinanden. De har tendens til betro sig hinanden og aksje ett speciel obligation, er mere end en venskab obligation. Kærlighed mellem livspartnere handler om omsorgsfuld og ansvarsdeling. Livspartnere påbegynde en rejse kaldet liv hvor de elsker hinanden betingelsesløst. Kærligheden mellem venner er en meget speciel emotion og obligationsmarkederne hvor man udlåner en hjælpende hånd uden nogen selviske motiv. Et venskabsbånd kender ingen grænser, og forvandler sig til en verden af ??deling og tillid. Og endelig, hvad der kaldes som et kæledyr kærlighed. Denne kærlighed deles af mand med hans kæledyr dyr. Mand tager sig af sine kæledyr og til gengæld han får en livslang trofast kærlighed fra dyret. Dyret er en ven, som hjælper med at overkomme sorg og ensomheden personen kan lide. Læs mere på slags kærlighed og kærlighed symboler.
Forskellige typer af Kærlighed
De forskellige kærlighed stilarter er kendt af deres græske navne. Dette skyldes, at de gamle grækere anerkendte forskellige kærlighed stilarter. De former for kærlighed i Bibelen nævnes ved deres græske navn. De to former for kærlighed, der er nævnt i Bibelen er agape and phileo. Lad os se de forskellige former for kærlighed i detaljer.
Eros; Denne type kærlighed er ca ideel skønhed, passioneret fysiske og følelsesmæssige, lystne kærlighed. Det plejer henvise til køn og denne type kærlighed i Bibelen betyder kærlighed mellem en mand og hans kone. Det er mere end seksuel ecstasy og omfatter længsel og omsorg. Denne kærlighed skal opfyldes, og er lidt af en selvstændig centreret elsker. Det drejer sig ikke bekymret over at den anden person, og er baseret på tiltrækning og begær. Eros type af kærlighed forsvinder med tiden. Du kan læse mere om Bibelen versene om ægteskab.
Storge, Dette er den anden form for kærlighed, der ikke er direkte nævnt i Bibelen i dens substantiv eller verbum form. Denne form for kærlighed som normalt refererer til kærlighed venskab, familie kærlighed, en kærlighed delte mellem forældre og børn. Det kan også være kærlighed én person for hans leder. Her ønsker det bedste for sin ven eller kæreste. Selv efter elskere del, vil denne type kærlighed overleve i form af venskab.
Ludus, Det drejer sig om en kærlighed spil, hvor en kæreste ønsker at have det sjovt og ikke komme ind i en alvorlig form for forhold. Her erobring af kærlighed er målet uden en dyb intimitet eller intensitet.
Agape; Denne type kærlighed, som er nævnt i Bibelen vedrører en pligtopfyldende, uselvisk kærlighed. Denne kærlighed er mellem en mor og hendes barn, der er givet uden nogensinde at bede om noget til gengæld. I denne form for kærlighed, ser Elsker deres partner som en velsignelse. Vil de gøre alt for at tage sig af dem. Mennesker, der følger denne form for kærlighed er for det meste åndelige eller religiøse mennesker. Du kan læse mere om Bibelen om vers kærlighed.
Pragma, Dette er en praktisk form for kærlighed med realistiske behov. Folk der har tendens til at elske på grundlaget for Pragma søger efter partnere med en række grundlæggende kvaliteter. Denne form for kærlighed kan undertiden være skid.
Phileo, Phileo er den type af kærlighed, der er nævnt i Bibelen, der refererer til broderlig kærlighed. Dette er dybt rodfæstet følelse, hvor kærlighed gror og begge partnere er draget nytte af venskab. Denne kærlighed er mere vidtgående end overfladiske behov i et forhold og stræbe efter en dybere forbindelse. The ord blive flad eller prætentiøs har ingen betydning i denne type af kærlighed.
Mani, Mania er et meget tvangspræget og flygtige form for kærlighed. Denne type kærlighed er som regel ses hos mennesker med en meget lavt selvværd. I denne form for kærlighed, en tendens personen at få alt for involveret med den person, de har lyst til. Deres kærlighed ændringer i jalousi, besiddertrang og bærer stor intensitet. Den person, kan ikke koncentrere sig på arbejde eller studere og kan have en tendens til at blive en fare for deres kæreste eller endda selv. Du kan læse sig mere om tvangspræget kærlighed behandling og obssesive kærlighedsafhængighed.
Disse er nogle af de forskellige typer af kærlighed. Et forhold kan blive en langvarig obligation, hvis elskende deler den samme kærlighed stil. Ses det, at de fleste mænd tilbøjelige til at vise en legende kærlighed stil og kvinder foretrækker en agape or pragma kærlighed stil. Jeg håber, at denne artikel om typer af kærlighed har hjulpet dig med at finde din kærlighed stil.

God Fødselsdagsgave
Bryllup Card Boxes Idéer
Gothic Vielsesringe
Online Dating Tips og tricks
Elegant Hairstyles
Dobbeltseng størrelse
Værelse Farveskemaer
Fix Dryppende Faucet
Stevia Plant
Pool Liner Installation
Casual Sommer Kjoler