Updos for lange hår

Hvis du bærer langt hår så skal du også være opmærksomme på vedligeholdelsen øvelser, der er nødvendige for dem. Men det er også et faktum, at ligegyldigt teksturen af ??dit hår, du altid har flere muligheder åbne, når det kommer til at prøve forskellige frisure stilarter og idéer, frem for kort eller mellemlangt hår. Fleste af de gange, piger med langt hår synes at få fodret op med de samme gamle faldende låse og de ønsker at prøve noget nyt. I andre scenarier, ønsker de at afprøve forskellige måder at style deres hår, for nogle særlige lejligheder som en prom nat eller bryllup. Under alle scenario, updos for lange hår, er altid en dejlig idé, at de kan vælge.
Nem Updos for lange hår
Casual updos for lange hår er den bedste løsning, der passer til alle lejligheder fra den forhastede morgenen Forudbetalt til en intim aften. Der er mange trendy samt enkle updos for lange hår, der kan passer sig hver påklædning fra et formelt kontor kjole til en elegant aften kjole. De af jer, der bærer langt hår i et stykke tid, skal allerede have lært nogle metoder til at hænge deres hår op dit hoved, hvilket ikke er nok. Derfor, her er nogle enkle updos for lange hår.
Rodet Updos for lange hår; For at gøre rodet updos for lange hår, bliver du nødt til at gøre håret ser rigtig rodet i første omgang. Hvis du har glat hår, så du kan bruge en havsalt spray til hår til at se virkelig usoigneret. Du kan også anvende mousse i håret. Nu lave fire lige store profiler og skabe store hår trådene på hver sektion og dreje dem op, en efter en. Når du er færdig med snoede, pin dem groft på bagsiden, i den nederste del af dit hoved. Rodet updos er også den bedste updos for lange hår med lag. De kan passe krøllet, lige og bølget hår samt korte og mellemlange hår.
Fem minutter Updos for lange hår; Fem minutter updos er en af ??de bedste prom frisurer, jeg kender. Du kan prøve disse søde updos for en aften fest eller en søndag brunch med vennerne. Alt, du behøver, er nogle hår tilbehør som mousse, hårtørrer, Bobby stifter, og jeweled ben. For at gøre dette frisure, gælder mousse over hele håret. Nu bringer Slaget tørretumbler i nedadgående retning og arbejde hår mellem fingrene i den anden hånd. Efterlad et par låse på kronen og derefter tage tilbage alle de andre hår tråde og en del dem i ulige sektioner. Giv små twist hver sektion og pin dem op på din nakken. Nu tilføjer jeweled bolte i hver side af hovedet og du er klar til at skinne!
Bryllup Updos for lange hår
Ovennævnte frisurer kan også forsøgt som bryllup hairstyles, især rodet updo frisure. Men der er et par andre frisurer, der mere klassiske og romantiske til et bryllup. En af disse frisurer er den klassiske bolle. Kan du prøve det hvis du bærer krøllet hår. Alt hvad du behøver at gøre er at anvende mousse på dit hår og trække dem op i en hestehale og twist this hestehale i opadgående retning. Nu twist alt hår tråde i en cirkulær retning og sætte dem sammen med Bobby ben. Anden end at, her er et par søde updos for lange hår.
Fransk Twist Updos for lange hår; fransk twist frisurer er de mest elegante bryllup frisurer, kan du prøve selv. De er enkle at sætte sammen så godt. For at gøre de franske twist, gør to endnu sektioner af dit hår, og glat hår af hver sektion med en kam. Nu, sikker en del af håret, men kun for tiden. Nu koncentrerer sig om den forreste del af den frie del af håret og sno dem tæt. Hold forvrænge dem, indtil du når til øret og sikre dem med en dejlig barrette. Gentag processen med hår på anden side af din pande og sikre dem med en anden barrette. Nu samles de resterende hår på bagsiden af ??hovedet og guf dem i en fransk twist.
Curly Halvdelen Updos for lange hår; Denne frisure giver en brud en reel romantisk look. Hvis du bærer glat hår, så krøllede hår er altid en mulighed for dig, hvis du ønsker at prøve det krøllede halv updo. Når du er færdig med det, samle håret fra siden af ??hovedet (som du gør for at gøre en halv hestehale), og sikre dem nedenfor basen. Nu fold håret over basen for at skabe en løkke. Nu guffe denne løkke på top og bund, med hårnåle. Denne måde vil du finde halvdelen af ??dine krøller falder ned på ryggen. Du kan følge den samme proces med alle de hår, så kun et par strategiske låse på forsiden af ??hovedet. Du kan gøre forskellige fletning frisurer med halv updos.
Læs mere på:; Easy Updos for Long Hair, Updos til bryllupper, Updos til krøllet hår, Nå, det var alt om updos for lange hår. Jeg håber artiklen ovenfor blev fundet nyttige i din søgen efter en dejlig updo frisure til langt hår.

Montering tv over Pejs
Chin Længde Hairstyles
Mus udryddelseslejre
Akryl Nail Polish
Buttercup Flower
Berømte Romantisk Citater
Sympati Gave Idéer
Fransk Braid Styles
Wiper Arm erstatning
Neonskilte Reparation
Bedste Oliefri fugtighedscreme