Updos til bryllupper

Et bryllup er de mest mindeværdige og skattede dagene i ethvert brudens liv og enhver bruden ville ønsker det skal være perfekt og magiske. Når du har fundet ret brylluppet kjole til dit bryllup, næste skridt er at finde de bedste frisure, vil matche din kjole og forbedre dine look. Der er mange frisurer, som du kan vælge fra, afhængigt af din smag og personlighed. Men det bedste frisure til et bryllup er en updo, da det er en elegant look, og der er mange stilarter, som du kan prøve. En updo ser klassiker og tidløse og du kan også sikre en slør let eller dekorere dit hår med blomster, bændler eller glitrende pins. Her vil vi diskutere forskellige hår updos til bryllupper. Mere om bryllup frisurer.
Hair Updos til bryllupper
Et af de smukkeste updos til bryllupper for kvinder med langt hår er skræddersyede bue. In denne updo, skal du først rede dit hår og anvende en glans serum langs håret og på kronen. Bind dit hår i en hestehale midt på dit hoved og deler håret i tre lige store dele. Nu udgør to sløjfer med de to ydre dele af hår og pin dem på plads med hårnåle. Ombryde midtersektion over centrum og sikres med små ben og bruge en hårspray at holde stilen på plads. Mere om updo frisurer.
En fransk twist er en af ??de mest grundlæggende updos til bryllupper, men gjort rigtigt kan det se meget blød og romantisk. Denne frisure er bedst for kvinder med medium til langt hår, som er tyk i konsistens. Første glatte dit hår i en lav hestehale og bruge nogle mousse at tæmme omstrejfende delområder. Nu løfter nederste del af hestehale mod bagsiden af ??dit hår og drej håret til side for at danne en tyk rulle. Tuck enderne af håret inde i rullen, idet sørge for, at den udvendige side af rullen ser glat og færdig. Fastgør fransk twist med Bobby stifter eller hårnåle. Du kan også putte en frisk orkidé blomst til drejning for en æterisk effekt. Læs om klipning stilarter og idéer.
Har du kort hår og er lidt chikaneret hvordan du kan formår at have en updo til dit bryllup. Her er en af ??de mest gorgeous kort hår updos til bryllupper. Alt du skal gøre er at vaske dit hår dagen før brylluppet med en shampoo og balsam. Nu krøller dit hår med et krøllejern og bruge dine fingre til at åbne dem op. Opdel håret i to sektioner, foran og bag ved øret niveau. Træk den øverste del af håret tilbage i en hestehale og bruge en hårbånd for at sikre det. Ryg kam bagsiden afsnittet håret og bringe det mod midten. Sno håret ved centrum og sikre dem med Bobby stifter eller en lille dekorativ hår klemme. Spray frisure med en hårspray at holde det på plads og sikre, at krøller er arrangeret i sådan ett måde, at de skjule elastisk bandet. Du vil måske gerne vide mere om kort hår updos.
Hvis du er på udkig efter sorte hår updos til bryllupper, her er en af ??dem. Første shampoo og tilstand dit hår og derefter håndklæde tørt håret. Mens håret er stadig lidt fugtig, anvende en stærkt hold styling gel langs af dit hår. Føntørre your hår og spray nogle hårspray at give mere glans og tekstur til håret. Krøller hele din hår ind stram krøller hjælp ett krøllejernet og derefter løsn krøller med fingrene. Træk håret op og sikkert med booby ben. Efterlad nogle slyngtråde hænge ud for en blødere look. Dette er en af ??de beat updos til bryllupper for sort kvinder. Læs mere på; Formel frisurer og Formel Updos; Easy Updos for lange hår; Formel frisurer til lange hår; Så det var alt om forskellige updos til bryllupper. Husk at vælge ett updo der er egnet til dit ansigt type og også kampe med stilen i dit brudekjole. Vask altid dit hår en dag før brylluppet, fordi det er nemmere at style håret, som ikke er nyvasket. Se dig omkring din favorit brude magasiner for at finde frisurer, du kan lide og sørg for at du viser dem til din frisør, så hun kan få en idé om dine sympatier og antipatier.

Fire Pit Planer
Asparges Fern Care
Meningsfuld ordsprog
Faucet Håndtag Reparation
Haj Tattoo Design
Demi permanent hårfarve
Sukkerrør Plant
Vinduesviskere Ikke i orden
Hippie brudekjoler
Ørken Landskabspleje Idéer
Pool Liner Reparation