Våddragter til mænd

Den fælles vigtigste faktor, at man skal overveje, samtidig med at købe en våddragt er fit. Hvis en jakkesæt ikke passer du derefter vil det være nytteløst, da det vil lade vandet indtaste dine kulør og vil således ikke kunne holde kroppen varm. En våddragt bør være som en anden hud, der tilbyder mindst modstand under svømning, dykning, kajakroning, surfing eller andre vand aktiviteter. Nedenfor, er de vigtige faktorer, som vil hjælpe dig vælge det fra de bedste våddragter til mænd, der er perfekte til dig.
Hvordan at vælge den rigtige mænd Våddragt
Fastsætte behovet: Inden du selv begynde at lede efter nogen våddragter, skal du finde ud af, hvad formål du vil bruge våddragt. The våddragter er foretaget i henhold til vandaktiviteter. Hvis du vil at være dykning med våddragt, så køb et mænds scuba våddragt. Hvis du tænker på deltagelse i en triathlon, så gå efter en mænds triathlon våddragt. Men hvis du vil at bruge våddragt til vandsportsaktiviteter som svømning, surfing, kajak, etc. så køb en våddragt lavet til almindelige vandsport.
Fit: I stedet for at fokusere om, hvordan våddragt ligner, bør du koncentrere dig om det passer på dragten. Fordi, selv hvis du køber et dyrt våddragt, som ikke passer dig godt, så i løbet af et vand aktiviteter kolde vand vil gå ind i jakkesæt og gøre det ineffektivt. Men en våddragt bør give en lille sum vand ind i jakkesæt, denne lille mængde vand er nyttigt, da det er brugt, og får varmet af kroppens temperatur. Denne lille størrelse vand, og derefter vil få isoleret fra neopren materiale våddragt. Hvis dette ikke sker så vandet vil holde bevæger sig gennem jakkesæt og din krop vil være kolde i løbet af vandaktiviteter. For at se de om Dragten er passende dig, kontrollere kroppen områderne omkring ankelen, håndled sæler, nakken og ryggen.
Når du prøver på en våddragt, sørg for at det passer til dig stram for første gang, du sætter det på. Hvis passer ikke føle denne måde, så er det ikke den rigtige mænds våddragt til dig. Våddragt skal føles stram for første gang, fordi det vil udvide omkring halvdelen af ??sin størrelse, når den bliver våd. Så sikrer du køber en våddragt, der giver vandet til at cirkulere, men ikke så meget, at din krop vil forblive kold. Læs mere om, badetøj.
Yderligere fire Faktorer at overveje
Komfort: Bortset fra fit for dragten, skal du også huske på disse fire faktorer, når du køber for våddragter til mænd. Komfort er indbyrdes til nedenstående nævnte faktorer, og derfor må man finde en god balance mellem de under 3 faktorer, for at få det bedste ud af komfort.
Varme: Våddragter kommer med neopren materiale, og tykkelsen af ??dette materiale varierer fra kulør, der passer til. Jo tykkere så den passer til mindre ydelse vil være, men det vil holde dig varmere, og derfor skal du vælge en dragt, der har en kombination af 3, 4 og 5 mm neopren i vinterhalvåret, og en dragt, der har 2 og 3 mm neopren kombination for sommersæsonen.
Holdbarhed: Denne faktor afhænger af typen af ??materiale Dragten er lavet af. Super stretch materiale er mindre holdbare, men højt på performance. Mens de neopren dem er billigere og mere holdbare.
Performance: Dette refererer til den mængde af stræk, at en dragt tilbyder. Det mindste modstand, som en våddragt under svømning jo bedre din præstation vil blive i løbet af vandsport aktiviteter.
Det var alt om våddragter til mænd. Så huske på de ovennævnte vigtige faktorer for at købe de bedste våddragt.

Tør Shampoo
Alkoholiske adfærdsmønstre
Teddy Bear Tatoveringer
Yard Sale Skilte
April Fools Jokes
Bil Heater blæser kold luft
Stevia Plant
Wiper Arm erstatning
Affidavit arveret
Afrikansk Tattoo Design
Opvaskemaskine Vil ikke Drain