Vægmaleri maleteknikker

Du skal alle være bekendt med kalkmalerier og den mest berømte vægmaleri er en af ??Michelangelo, som er malet på loftet i Det Sixtinske Kapel i Rom. Vægmalerier er på mode igen, og er en meget god indretning idé til moderne hjem og kontorer. En smuk vægmaleri kan blive omdrejningspunktet for et værelse og kan gøre en kedelig plads i en fantastisk én. Vægmaleri teknikker kan også bruges til at skabe en faux finish og kan bruges til at camouflere visse strukturelle fejl i bygningen. For at gøre et vægmaleri selv kan virke som en skræmmende projekt, men med en smule kreativitet og tålmodighed, kan du oprette din egen vægmaleri. Her vil vi guide dig, hvordan du male et vægmaleri.
Vægmaleri maleteknikker for Begynder
Det første skridt i vægmaleri er at vælge emnet og design, som du ønsker at male. Dette vil naturligvis afhænge af hvor du er male vægmaleriet. Hvis du maler det i stuen, så du bliver nødt til at vælge et emne eller tema, der passer til det pågældende rum. Du kan vælge en smuk natur med farver, der vil matche indretning og møbler af dit værelse. Til soveværelset, kan du være mere modig med emnet og have det sjovt at eksperimentere med forskellige vægmaleri teknikker. Vægmalerier til børn rummet er en rigtig god idé til dekoration deres værelse, som du kan male deres favorit tegneseriefigurer samt vælge mere finurlig designs som feer og nisser. Det næste skridt i vægmaleri teknikker er at forberede væggen eller loftet, hvor du kommer til at male vægmaleriet. Tag en ren klud og fugte den lidt. Tør området af væggen med det at fjerne alle spor af støv og snavs, og lad det tørre. Hvis du opdager, at der er en synlig variation af farve på væggen, er det en god idé at anvende et lag maling eller primer.
Hvis du er nybegynder, så er det stærkt anbefales, at du tager en enkelt design til din vægmaleri og styre uden om maleri kalkmalerier i loftet. Fjern alle møbler fra i nærheden af ??væggen og dækker gulvet med gamle aviser. Den bedste maling til vægmaleri teknikker er dem, der er vandopløselige og hurtigtørrende. Både akryl maling og olie maling falder ind under denne kategori, selv om det er nemmere at arbejde med akryl maling. Brug en god kvalitet akryl maling til at male kalkmalerier på væggene og købe flere pensler som bred, flad pensel til fyldning større områder og en fin pensel til mere detaljeret arbejde. At vide mere om vægmaleri tips, læse vægmaleri ideer.
Nu er alt du behøver at gøre er at begynde at male vægmaleriet. Til dette, kan du starte direkte male omridset af dit valgte maleri på væggen eller første tegne den med en blød blyant. Fordelen ved at tegne skitse med en blyant er, at du kan slette og rette fejlene. Dette er imidlertid ikke tilfældet, hvis du direkte begynde at anvende maling. Efter du er færdig med skitsering hele væggen, skal du bruge den flade brede pensel til at anvende akryl maling på vægmaleriet og finish hele vægmaleri på denne måde. For vægmaleri forsegling teknikker, skal du anvende et lag fernis over vægmaleriet at beskytte det. Til udendørs vægmaleri teknikker, skal du følge den samme procedure, men du skal købe maling, der er specielt formuleret til ikke at falme i solen.
Læs mere på:; vægmaleri, vægmalerier for Home Decor, vægmalerier, Så de var nogle vægmaleri teknikker. Prøv skygge vægmaleriet at skabe en følelse af dybde og en tredimensionel effekt. Begynde at male din kalkmalerier fra det øverste venstre side hjørne af væggen til nederste venstre side hjørne for ikke at forstyrre maling. Når du er komfortabel male et simpelt mønster, du kan eksperimentere med forskellige vægmaleri teknikker.

Kobling Problemer
Bryst Piece Tatoveringer
Først Dato Samtale startere
Udfordring Citater
Kumquat Frugt
Moderne brudekjoler
Tager en pause fra Dating
40 års fødselsdag Gag gaver
Online Dating Spil
Hollandsk Braid
Vinyl plankegulve