Valve Cover Gasket Udskiftning Cost

Bilkørsel er nem sammenlignet at opretholde det og reparation det som du måske har opdaget efter åbning hætten. Vide hvordan du løser lille bil problemer som ventildæksel pakning udskiftning kan ikke kun spare penge for dig, kan det også komme i handy når der ingen bilreparationer hjælp og du er helt på din egen. Selvom der er mekanikere og servicecentre rundt, hvis du forstår bearbejdning af bilen, kan du lære at løse problemer før de blæse ud i større dem. Den viden bemyndiger dig til spare penge og værdsætter også bearbejdning af din bil endnu mere. I denne artikel giver jeg en kort oversigt ventildækslets pakning udskiftning procedure, som vil give dig en idé om, hvor meget man kan blive nødt til betale for at få jobbet udført af en fagmand. Omkostningerne at udskifte ventildækslet pakning kunne være selvfølgelig væsentligt sænkes, hvis du kan gøre jobbet på din egen.
Valve Cover Gasket Funktion; Hvor der er højtrykscylindre eller kamre, findes ventiler og pakninger at fastsætte lækager. Ventilen pakning sæler din bils motor cylinder og forhindrer olielækage indefra. Den er placeret mellem motoren topstykke og ventildæksel. Olie er nogensinde stede inde en motor cylinder som smøremiddel. Hvis hovedfunktion en ventildækslets pakning er at hindre lækage af olie fra cylinderen, når bilen kører.
These pakninger er normalt lavet af silicium, kork eller gummi. Selvom de fremstillingstidspunktet til sidste lange, ventildæksel pakninger have en sagens natur begrænsede levetid og over tid de kan få slidte. Smøremiddel olielækage fra flasker kan ikke blot resultere ind sænkning af smøremiddel niveauer, kan det også påvirke motoreffektiviteten. Det er grunden dens vigtige at du gå efter ventildæksel pakning udskiftning når de er slidt ud.
Hvornår skal du Gå efter Valve Cover Pakningsfjerner erstatning; Lad os se hvad er tegnene at punkt retning overhængende ventildæksel pakning udskiftning. Åbne emhætten og inspicere motoren. Hvis du bemærker våde olie aflejringer omkring ventilen dække af topstykket, er det et sikkert tegn på en slidt ventildæksel pakning. Umiddelbar udskiftning tilrådes, ellers udsivning vil føre til et fald i motorens effektivitet og i sidste ende endnu større skade på motoren resulterer i dyre reparationer.
Valve Cover Gasket erstatning Procedure; Lad mig give ett kort oversigt over generiske ventil pakning udskiftning procedure, som kan give dig ett idé om kompleksitet jobbet i tilfældet du planlægger at gøre det selv. De ting, du skal bruge er skruenøgler, topnøglesæt, gennemtrængende olie, siliconefugemasse og selvfølgelig en ny ventildæksel pakning, der er den rigtige til din bilmodel.
Åben bil hætte og først afbryde den negative terminal af bilens batteri. Næste del er at få adgang til ventilen dækning af motoren. At gøre at man har at fjerne temmelig en par emner ud af vejen herunder luftkanaler, tændrør og dens ledninger sammen med gaskablet. Detaljer vil variere afhængigt til modellen af ??bilen. Når du få adgang til ventildækslet, fjern bolte bedriften det ned. Derefter lirke off pakningen omslaget mens passe ikke at beskadige den. Derefter fjerne de gamle ventildæksel pakning og rengør udsatte motoren overfladen grundigt. Derefter fortsæt til anvende RTV silikonebaseret fugemasse under de nye pakning og motoren hovedet. Efter udlægningen af ??ventildækslet inde i pakningssporet, satte ventildæksel tilbage. Derefter fjerne bolte holde pakningen ned igen og fortsæt til geninstallere og tilslut alle bildele, du har fjernet for at få adgang til motoren hovedet. Tilslut bilbatteriet og din opgave er udført. Som du kan se Udskiftning af ventildæksel pakning er nogen big deal, men det er et job, der skal ske med forsigtighed. Forelægge relevante Hayne’s bil manual for detaljerede udskiftning procedure.
Ventildækslet Pakning genanskaffelsesværdi Der er to hovedkomponenter, som udgør ventildækslets pakning genanskaffelsesomkostninger. Den ene er på arbejdsmarkedet involverede omkostninger og den anden er ventildækslets pakning pris. Afhængigt af din bilmodel og kvaliteten af ??komponenten omkostningerne ved en ventildæksel pakning, vil det variere. Det spænder fra $ 17 til så meget som $ 49. Arbejdsmarkedet udgifter kan variere fra 80 dollar til $ 150, som omfatter kostprisen af ??involverede materiale. Så hvis du give den til en bil reparation center ville koste spænder fra omkring 100 $ til $ 200. Hvis du udfører jobbet på din egen, vil det spare dig omkring $ 150.
Læs mere på:; Sådan Erstat Valve Cover Pakningsfjerner; Sådan Erstat Head Pakningsfjerner; Head Pakningsfjerner genanskaffelsesomkostninger; Foedepumpe genanskaffelsesomkostninger; Så nu har du ett idé om hvad kan du forvente ventildækslets pakning genanskaffelsesomkostninger at være. Du kan enten vælge få jobbet gjort fra en bil servicecenter og spare tid eller gøre det på din egen og spar penge!

Kræft Woman
Allergivenlig Makeup
Teak Træ Care
Thigh Tatoveringer
Labret piercing Information
Gothic Vielsesringe
Penge Lagring Tips for universitetsstuderende
Rådgivning om Long Distance Relationer
Check Engine Light Blinkende
Sjov Weekend Getaways
Sølvfisk Insect