Vandplanter Care

Planter med held kan dyrkes i vand som det blomstrende store vandplanter livet i havet har vist os. Det er almindeligt at se en dam fuld af vand liljer, lotus, hyacint, og selv alger. Men når vi får nogle vandplanter til at vokse i akvariet eller damme i vores hjem, de ser helt “ikke tilfreds«. Svaret er indlysende i den vilde, natur tager sig af alle akvatiske anlæggets behov, men samtidig skabe et miljø, der ligger tæt på naturlige, men ikke naturligt nok, savner vi ud på nogle grundlæggende oplysninger om akvatiske plantepleje.
Vandplanter Identifikation
Vandplanter er forskellige fra dem, der vokser på land, kun på den måde, de vokser, men ikke hvordan de vokser. Primært er der to typer af planter, der vokser i vand: flydende og rodfæstet. Førstnævnte er rodløse, og flyder på vandet, mens rod dem vokse på havbunden. Der er mange flere akvatiske plantearter, som er kategoriseret under de to typer. ; Flydende anlæg: Flydende anlæg behøver ikke tillægger vand seng, men de har rødder, der normalt findes hængende i vandet, undersiden. Nogle af de fælles kendte dem er andemad og vand hyacint. ; Rod Planter: Disse planter har rødder dybt forankret til vandet sengen. Nogle af dem måske opstå over vandoverfladen, mens nogle aldrig gør. Fælles dem omfatte vandaks, hydrilla, osv. Læs mere om hvordan planterne vokser. ; Grundlæggende Pleje af akvarieplanter
Vandplanter pleje indebærer en perfekt balance mellem lys, CO2 og næringsstoffer. Vandplanter oxygenat vand, hvilket bidrager til opretholdelse af en afbalanceret vand pH. Fotosyntesen er afgørende for alle planters liv, vandplanter er ikke anderledes. Uden tilstrækkelig liv lys planter stop voksende, efterhånden rådne og døende. Men nogle akvarieplanter overleve i dystre og mørke vande, mens nogle har brug for masser af lys for at trives. Denne detalje skal kontrolleres ved den butik, du køber anlægget fra. To watt pr gallon en generel regel. Lysstofrør kan bruges effektivt, men tæt og / eller dyb tanke halogen og kviksølvdampe lys anbefales.
Supplering af CO2 er også nødvendig for at fremme planternes vækst, som kuldioxid eller kultveilte er afgørende for fotosyntetiserende proces. Lys og CO2 går hånd i hånd. En dunk filter eller tank, der har kapacitet til at frigive CO2 regelmæssigt i akvariet, kan også bruges. Ud over dette, kan andre næringsstoffer der er nødvendige for planternes vækst såsom kalium, jern, kvælstof, fosfor, brint, magnesium, osv. også blive suppleret gennem vand opløselige gødningsstoffer. Man bør være varsom, mens du tilføjer supplement, skal vand pH balance ikke forstyrres.
Må ikke over crowd akvariet. Plant kun sunde planter og lede efter nedbrydes eller døde blade. Hold øje for alle døde rødder som disse vil rådne i underlaget. For anlæg, der er dyrket gennem knolde eller jordstængler, bør de placeres i en vinkel, hvor deres tips er over underlaget. Vand også skal ændres, men på længere mellemrum. Hold akvarium rent hele tiden for at hæmme væksten af ??svamp eller alger.
For information. Bladre akvarieplanter pleje og akvarieplanter for begyndere
Vælg mellem en af ??de vandplanter, indiske bregner, åkander, Java bregner med Sværd plante, Vallis, osv. Med nogle grundlæggende vandplanter pleje, kan man have et akvarium eller en vand dam fuld af glade og trives planter!

Bedste tidspunkt at købe hvidevarer
Genbrug af plast Flasker
Bibel Friendship Vers
Hair Highlight Idéer
Workout Sange
Dobbelt kedel Stedfortræder
Dorm rhus
Decal Fjernelse
Korset Prom Kjoler
Fine Dining Etiquette
Acai Berry Scams