Varmepumpe Genanskaffelsesomkostningerne

Hvis du planlægger at opgradere eller udskifte din lange brugt varmepumpe, er det kun naturligt for dig at kigge efter en vurdering af varmepumpen genanskaffelsespris. Du kan ikke forvente at få en ny varmepumpe til samme pris som den gamle, som du har købt fem eller seks år siden. Teknologi holder bedre, og priserne næsten altid holde i gang højere. Varmepumper er en af ??de mest effektive varmeapparater, at spare betydelige mængder energi. Deres USP ligger i det faktum at de er mere effektive end traditionelle varmesystemer, fordi de bevæger sig varme rundt, snarere end generere det!
Lad os analysere, hvad man ville forvente udgifter til varmepumpen udskiftning at være. Før det, så lad os se, hvad er de forskellige typer af varmepumper til rådighed, og hvad er de ting, du skal holde øje med, mens du vælger en udskiftning.
Om Heat Pumps, Varmepumper er maskiner, der transporterer varme fra et sted til et andet gennem mekanisk arbejde. Ved mekanisme, er de typer af varmepumper i to typer: absorptionen varmepumper og komprimering varmepumper. Ved kilde til varme transmission, kan varmepumper klassificeres som luft kilde varmepumper og jordvarme pumper. Luften kilde type varmepumpe trækker varmen ud af omgivende luft, mens jordvarme pumpe følger varme fra jorden (ikke at forveksle med geotermisk varme). Her geotermisk varme kilde betyder jorden er opvarmet af solindfaldet stråler. Nogle typer af varmepumper har endda vandområder som varme kilder.
Valg af varmepumpe erstatning; Mens købe en ny varmepumpe, skal du vælge mellem enten luft kilde varmepumper og det geotermiske varmepumper. Det vigtige parameter at overveje samtidig med at købe en varmepumpe er der “Coefficient of Performance (COP)«. Det er forholdet efter nyttevarme bevægelse til mængden af ??mekanisk arbejde lagt i sine arbejdsmetoder. Den mest udbredte varmer pumpetyper er luft kilde varmepumper, som generelt giver en COP på 3 eller 4. Dette er ganske højt i forhold til COP rating konventionelle varmesystemer som elektrisk modstand varmeapparater, der er omkring 1.
Selvom varmepumper også kan anvendes i omvendt tilstand som en køler, dens effektivitet er en meget mindre i køling tilstande. Den kølende effektivitet måles ved EER (Energy Efficiency Ratio), som er forholdet mellem kølekapaciteten til den elektriske energi input. EER er lav i forhold til andre apparater, som varme naturligt flow fra varmere til koldere regioner, men det omvendte flow kræver meget mere mekanisk arbejde. Disse maskiner er bedst egnet til regioner, som har klima, der nødvendiggør en moderat opvarmning og afkøling.
Da du tænker på at udskifte en varmepumpe, du allerede har en idé om, hvor meget en varmepumpe kan reducere energiomkostningerne. Lad os analysere varmepumpe genanskaffelsesomkostninger i det følgende afsnit.
Omkostninger ved varmepumpe erstatning; Først lad os tale om varmepumpen genanskaffelsespris en luft kildetype enhed. Omkostningerne til at installere en lille luftkilde varmepumpe med en kapacitet til at varme op et enkelt rum kan variere fra $ 500 og $ 1500. Disse er generelt gennem væggen enheder i små rum som sovesal. Men hvis du planlægger at installere en varmepumpe i hele huset, omkostningerne er meget højere som følge af den nye kanal arbejde, at du bliver nødt til at få installeret. Disse typer kommer i to stykker med en enkelt placeret udenfor og en indvendig, forbundet af kanaler arbejde. For en typisk bolig, pumpen en luft kilde varme på 3 tons kapacitet spænder fra $ 4.500 til $ 6.000. Prisen vil stige med hver ekstra indendørs enhed, som du installerer.
Da du er på udkig efter en udskiftning, skal du allerede har installeret kanalen arbejde i dit hus. I dette tilfælde, kan en standard lille split type elektrisk luft kilde varmepumpeinstallation koste dig omkring $ 2.000 til $ 5.000. Du kan også vælge en dual brændstof drevet luft varmepumpe (der bruger naturgas som alternativ varmekilde) installation, som vil koste dig omkring $ 6.000 til $ 10.000. Den dyreste alternativ er den geotermiske varme pumpen, der kræver opsætning af underjordiske rør. Afhængig af størrelsen af ??enhed, at du opretter en jordvarme pumpe genanskaffelsesværdien kan køre så højt som $ 11.000 til $ 26,000.
Læs mere på:; Hvordan fungerer en varmepumpe arbejde; Varmepumpe Fejlfinding; Varmepumpe problemer; Varmepumpen genanskaffelsesværdi kan helt sikkert være tilbagebetalt over en periode, da det i væsentlig grad reducerer din varmeregningen. Valget af apparater som varmepumper tager et skridt hen imod en grønnere i morgen!

Home Fødselsdagsfest Idéer
Skab Døre til soveværelser
Alkoholiske adfærdsmønstre
Oldgræsk Navne
Dashboard Reparation
Gipsvæg Tykkelse
Elegant festdekorationer
Tanning Tips
Calla Lily Wedding Invitationer
Ballon centerpieces
Ørken Plant Life