Verbena Plant

En slægt med så mange som 250 arter er Verbena planter blomstrende planter, der er etårige eller flerårige karakter. These urteagtige planter har semi-woody filialer. De fleste Verbena dyrearter har deres oprindelse i Nord-og Sydamerika, men kun få af dem er også fundet i Europa.
Verbena Plant
Blomster af Verbena planter varierer i farve og følgende er nogle af de almindeligt observerede dem, lilla, hvid, lilla, rød, abrikos og pink. Lad os tage et kig på forskellige former for Verbena planter.
Purple Verbena anlægget Den lilla jernurt planten gror godt in jord, som er rige på organisk materiale. Spagnum eller kompost kan tilføjes til jorden og blandes grundigt. Den lilla Verbena er kendt for at producere blomstrer i en frodig måde, og er derfor en månedlig dosis af gødning anbefales. En bushier vækst kan fremmes ved at trimme grene let. Vanding bør ske i slutningen af ??eftermiddagen. Der bør udvises omhu at se, at bladene ikke forbliver alt for vådt. Problemet med meldug kan påvirke planten, hvis vandet bliver for lang tid på bladene.
Lemon Verbena Plant, den citron jernurt anlæg, som er kendt af det videnskabelige navn, Aloysia triphylla vokser op til en højde af 15 meter og blomstrer i sommersæsonen. Blomster produceret af dette anlæg er lavendel i farver. Dette anlæg er hjemmehørende i Sydamerika og dens kommercielle produktion meste foregår i Nordafrika og Frankrig.
Lemon Verbena bruges til både medicinske og kulinariske formål. Dets brug i naturlægemidler citron jernurt the og tilføjer duft til ris er velkendt. Blade af citron jernurt er placeret på brød pander før dejen til kage hældes over dem. Aromatiske olier frigives af bladene hjælpe med at tilføje smag til kager.
Mandel Verbena Plant, den mandel Verbena, også kendt under navnet, sød mandel Verbena er en indfødt Argentina. Dette anlæg er kendt for duft den producerer, og derfor tiltrækker mange insekter. Dyrkningen af ??mandel jernurt i USA er oftest udført i Texas og Californien. Det er en flerårig træagtig busk og og vokser godt i fuld sol.
At dyrke mandel jernurt er let, fordi planten vokser godt med beskedne mængder af gødning og vand. Det kan dyrkes i hårdførhed zoner 8 til 11. Beskæring af mandel jernurt sker i mellem to blomstrende cyklusser.
Verbena Plant Care
Verbena plante kræver veldrænet jord. Kvaliteten af ??jernurt at tolerere tørre forhold gør det velegnet til dyrkning i vandknaphed zoner. Det anbefales at vokse jernurt in USDA zone 2 – 8. Træer skal plantes i foråret, i en moderat frugtbar jord. Træer uden blomster anses for at være den bedste til udplantning. Energi tilbringe i næring blomsterne er således, gemmes og rodvækst sker kraftigt. Webstedet er valgt til jernurt plantagen bør være den, der modtager fuld sol. Men det er bedre at have et skyggefuldt sted for nye træer, der dyrkes i et varmere klima zone. Vanding bør kun ske, når behovet opstår. Der bør udvises omhu at se, at rodzonen er ikke stagneret med vand.
Det anbefales at bruge en langsom frigivelse gødning for Verbena planter. Kompost gødning spredes i jord nær rødder på tidspunktet for plantning af træer. Deadheading er en praksis med at fjerne afblomstrede urt med henblik på at fremme yderligere blomstrende. Lige klipning ned fra den øvre del af blomsten stilk (¼ th tommer) tjener formålet. Læs mere på kompostering.
Der er forskellige jernurt planter, der er beskrevet i artiklen. Oplysninger om disse planter skal hjælpe med at dyrke dem ordentligt.

Dyrkning Lavendel
Sympati Gave Idéer
Guest House Floor Planer
Floral arrangementet centerpieces
Bomuld brudekjoler
Naturlig Skæl Shampoo
Kruset hår
Giftige stueplanter
Grout Stain
Korset Prom Kjoler
Design Room Layout