Vin beluftere: fungerer de

Beluftning er en proces, hvor luften lade være cirkuleres gennem en blandet stof eller væske, for at rense det smag og give det en ren og opløst tekstur. Beluftning er ganske vigtigt for vine, som de er gæret og lagret i lang tid, som de siger smagen bliver kun bedre med alderen. Men langs denne lagring eller gæring periode i vinkældre vinen ikke får nogen luft cirkuleres gennem det, der kan give det en meget koncentreret og bitter smag. Dette er præcis, hvor vinen beluftere kommer ind i billedet. Tidligere, de måder lufte vinen var lige så simpelt som at hælde det i glasset og lidt røre det rundt, for at lade lidt luft passere gennem væsken. Men når folk indså, at dette ikke ændrer meget af den bitre smag, vin beluftere blev til. Find mere på vin beluftere, gør de virker og hvordan de arbejder i den følgende artikel. Mere om vin tilbehør.
Hvad er en vin Aerator?
Der er en række måder, hvorpå vine kan luftet og alle disse instrumenter arbejder med forskellige principper. Nogle kan være i form af kaskader, kegler eller skovlhjul hvori luft føres gennem væsken og effektivt cirkuleres gennem den til at filtrere de uønskede lugt og smag. Andre midler til omløb, er Venturi rør, iltnings turbiner og komprimeret luft metoder som diffusorer (både fine boble og grove boble), der skal fjernes. These vin beluftere er generelt kegler eller skorstene, som har en lille udbredelse enhed i midten og en smal åbning i bunden til at lade tilsat vinen flyde ind i glasset.
Hvordan Vin beluftere arbejde?
Som nævnt ovenfor, vin beluftere har en simpel strategi for at arbejde. Processen med beluftning er også indkaldt som klaring din vin, som hele processen med at sætte vin via vinen beluftning tragten er at lade det komme i kontakt med ilt for at have det ånde. Når vinen ånder, og leveres levende med ilt, smag automatisk ændringer for godt og giver det en duftende aroma. Alle perlator gør, er diffunderer de fine bobler og grove bobler gennem Decanter og filtre det i glasset holdt ved åbningen af ??den nederste ende. Denne diffusionsproces ikke blot giver det en imponerende smag, men ændrer farve til en rig og klar rød eller hvid. Jeg håber, dit koncept vin beluftere, gør de arbejdet er blevet ryddet, da det er en meget enkel proces.
Hvordan man bruger en vin Aerator?
Hvis du vil sørge for, at gøre vin beluftere arbejde, den bedste måde at finde ud af er at bruge dem. Også dette er en meget simpel proces. Først og fremmest, skal du åbne rødvinen flaske med en proptrækker og sæt briller for dine gæster. Hold vinen perlator på toppen af ??vinglas ‘mund, og sørg for ikke at dække hullerne på siderne af perlator som ikke lader luftblander arbejde. Hæld vinen i toppen af ??belufter og lad det forsigtigt flyde ind i vinglas gennem udbredelse enheden og løsn vin. Serveres disse vinglas til dine gæster og lad dem have den mest velsmagende vin, de nogensinde har haft! Så vin beluftere, gør de arbejder, og hvordan man bruger dem, er alle disse begreber bundet sammen med en grundlæggende kendsgerning diffusion!
Med disse grundlæggende trin for vin beluftere, gør de arbejder, er jeg sikker på at du vil bruge dem, næste gang du har vin til enhver lejlighed. Dette vil hente dig en hel del komplimenter på din vin uanset mærker.

Naturlige hår Conditioner
Dorm Bedding
Lille soveværelse rhus
Ægtepagt Prøve
Fryser Reparation
Generator Fejlfinding
Soltag Reparation
Black Light Tatoveringer
Kobling Problemer
Chin Piercing
Bygning Planter Boxes