Vindue skærm Reparation

Med starten af ??sommeren, bug problemer og især myg problemer kan besvære dig en masse, hvis hullerne står åbne i vinduet skærme, indbydende dem! Vindue skærme er oftest bruges i USA, Canada og Australien for at tage sig af myg angreb. Det er dit hjem’s bulwarks mod de flyvende trussel! Men, hvis du lige har bemærket, at disse lov at færdes stadig bliver lukket ind som følge af huller i stoffet, er det tid du gik til vinduet skærm reparation. Det er en ganske enkel procedure, som let kan udføres af nogen.
Hvordan man kan reparere en Window skærm?
Vindue skærme masker lavet af glasfiber, metaltråd og syntetiske fibre, som er indlejret i træ eller metal rammer. Den er en af ??de enkleste måder at forhindre insekter indtrængen uden at blokere luftstrømmen. Der er to typer af vindue skærme generelt, der adskiller af maskestørrelsen. Den ene er fluen skærmen, og den anden er den myg skærmen. Sidstnævnte har en mindre gitter størrelse. Begge disse masker er sårbare over for slitage over tid. Men den gode nyhed er, at deres reparation er let muligt. Her taler jeg om en simpel vindue skærm reparation teknik.
Indsamling Værktøjer; Enhver opgave er enklere med brugen af ??rigtige værktøjer. Her er ting du har brug for vinduet skærm reparation:; træklods, Epoxy Lim, New Screening (aluminium eller glasfiber), Saks, knive eller Knife, en negl eller Enhver spidst værktøj; Alle disse ting vil blive tilgængelig på din local store. Købe en skærm roll er ett god idé, da det koster mindre når købt mere og det hjælper dig ved fastsættelsen små huller og udskiftning skærme.
Fastsættelse Patches; Fastsættelse små lapper er den enkleste jobbet i vinduet skærm reparation. Her er, hvordan du kan rette små huller i vinduet skærme nemt. Første ting at gøre, er at måle størrelsen af ??hullet ca. Derefter hjælp ett søm eller et spidst værktøj prøve at rette ud netlinierne af det iturevne skærmen hullet videst muligt. Derefter sprede klæbemiddel som epoxy lim på hullet, så plasteret du vil sætte i vil holde.
Næste ved hjælp af en kniv eller saks, klip et lille plaster på den uudnyttede screening, du har i samme størrelse som den revet hul. Læg plasteret i udkanten af ??træ bord eller hårde overflade. Derefter bøjes de løse tråde på skærmen i en ret vinkel fra alle sider. Efter strenge på alle sider er bøjede i rette vinkler, læg plasteret på hovedet. Læg skærmen kan repareres på den op og ned plaster med hul matchende plasteret. Lægge den ned en sådan måde, der de opadvendte aktionsdele projektet opad. Brug af træklods flade opadvendte dele af plasteret. Derefter tie dem fladtrykt tråde med glattet ud løs aktionsdele af maske hullet. Epoxyen lim og sammensyning af mesh gitterlinjer vil fastsætte hullet!
Som du kan se, vinduet skærmen reparation teknik er ganske simpel. Alt du skal gøre er at skære patches og blend dem i ind i den gamle skærm hul. Gøre dette på egen væsentligt reducerer window screen reparationsomkostninger at du får betalt altmuligmand. Udskiftning skærme er et job, der er langt mere kompliceret og er bedst overladt til en professionel.
Læs mere på:; Window Frame Reparation; Window Pane Reparation; Window Pane erstatning; vindueskarmen erstatning; Home Forbedringer; Nu hvor du ved noget om vindue skærmen reparation, er det tid at komme i aktion, samle dit værktøj, og løse alle disse skærmen huller. Reparation af vindue skærme før begyndelsen af ??sommeren er det en god idé. Dette er en måde at gøre den større mængde tid, du kommer til at tilbringe hjemme om vinteren, for at være produktive!

Planlægger et bryllup om et budget
Glidende rumdelere
Græsplæne Luftning
Ting at tale om på telefonen
Midt Navne til drenge
Pool Liner Reparation
Dekorative rumdelere
Varmepumpe Genanskaffelsesomkostningerne
Funny Pick Up Lines for Girls
Køkken Remodeling om et budget
Bibelske Tatoveringer