Vinduesviskere Ikke i orden

Jeg er sikker på, at betydningen af ??bilen vinduesviskerne ikke behøver at være forklaret nogen, der har kørt en bil i stormvejr. Hvis forruden synlighed er kompromitteret på grund af vinduesviskerne ikke fungerer korrekt, er det bydende nødvendigt, at du får dem rettet så hurtigt som muligt. Jeg personligt husker en mareridtsagtig situation, da min bil vinduesviskerne stoppede med at arbejde, mens jeg kørte i regnen. Kørsel var ekstremt farligt og usikkert! I denne artikel vil jeg foreslå simple måder, hvorpå du kan diagnosticere årsagerne til vinduesviskerne ikke i orden, og få dem rettet.
At vide, hvorfor er vinduesviskerne ikke arbejder og finde en løsning på denne bil problem, skal du forstå de grundlæggende bearbejdning af en vinduesvisker samling. Dens oscillerende aftørring bevægelse er opnået gennem en snekkegear mekanisme er forbundet til en elektrisk motor. The oscillerende, frem og tilbage bevægelse, er gjort mulig på grund af denne orm gear og en elektrisk kobling mekanisme. Årsagerne til vinduesviskerne ikke i orden kan være af to typer: mekaniske eller elektriske. Et behov for at kontrollere, om begge sager.
Vinduesviskere ikke i orden – ting at tjekke
Til fejlfinding bil vinduesvisker problemer, skal du grundigt undersøge problemer med nogen af ??dens drift dele. Her er nogle af de ting, du skal tjekke at bestemme hvorfor er din bil vinduesviskerne ikke i orden.
Check Viskermotor, visker motor er den drivende kraft i vinduesviskeren. Mærk motor og lytte til en summende lyd. Hvis der ikke er summer, motoren er problemet. Check om motor fungerer korrekt, og sørge for, at dens elektriske forbindelser er lavet ordentligt. Hvis du synes, at motoren er død og ikke kan repareres, får det straks udskiftes.
Kontroller for Break i ledninger; Tilslutningerne af motoren undertiden gå løs, og som kan forårsage vinduesviskerne til at stoppe arbejdet. Se også batteriet stikforbindelse, som motoren har. Tilslutning af løse ledninger korrekt eller fastsættelse / udskiftning af stikket kan løse dit problem.
Tjek Visker Switch, en anden vinduesvisker samling del, der kan funktionsfejlen visker kontakten selv. Tjek for skifte fejl, og hvis du synes, at der faktisk problem, få det erstattet af en mekaniker.
Kontroller, om Bent viskerarme; Bent viskerarme kan medføre driften af ??vinduesviskere, der skal hæmmes. Hvis viskerarme er bøjet ikke kan repareres, få dem straks udskiftes.
Kontroller for blæst ud Car Sikring; et sprængt bil sikringen kunne være den skyldige, der har stoppet vinduesviskerne fra arbejde. Kontroller sikringen forsamling under instrumentbrættet i bilen. Udskiftning af et sprunget sikring kan løse problemet med vinduesviskerne ikke arbejder.
Vinduesvisker Sprøjter ikke i orden – ting at tjekke
Undertiden vinduesviskeren sprøjten standser arbejdet, som kan være meget irriterende. Vaskemaskinen mekanisme er en selvrensende mekanisme for forruden. Her er nogle af de ting, du skal tjekke, hvis det ikke fungerer.
Check sprinklervæske Motor, den sprinklervæske mekanisme kunne have været nedsat som følge af dårligt fungerende visker vasker motoren. Tjek om sine arbejdsmetoder og få det udskiftes, hvis det ikke kan repareres.
Check sprinklervæske Væskeniveau; Undertiden vaskemaskinen virker ikke, fordi sprinklervæske niveauer ikke er fyldt op til krævede niveau. Udfyldning væske kan genoprette normal funktion.
Kontroller for brudte Skive Slange, den forbinder vasker slange, der forbinder reservoiret til dysen, kan være brudt eller slidte blokering den overordnede drift. Kontrollér slangen for utætheder og få det erstattet.
Check skivedyse For Tilstopning; sidste ting at tjekke dysen på vaskemaskinen for tilstopning. En obstruktion i skivedyse kan være årsagen til vinduesviskeren sprøjter ikke i orden. Ved hjælp af en PIN-kode, skal du rense tilstoppede dyser. Dette kunne gendanne sprøjten til den normale arbejdsbetingelser.
Læs mere på:; Visker arm erstatning; Viskermotor erstatning; Sådan Ændre Viskerblade; vinduesvisker erstatning; Det var nogle simple måder, hvorpå du kan løse problemet med bilen vinduesviskerne ikke arbejder eller sprøjter ikke i orden. Alt det kræver er en smule af mekanisk og elektrisk undersøgende arbejde at finde frem til kilden til problemet!

Rehearsal Dinner Invitationer
Tromlebremse erstatning
Bachelor Party Destinationer
Hvornår skal man skifte tændrør
Candle Wax Removal
Naturlige hår Conditioner
Basement Bar Idéer
Forvirrende spørgsmål
Shampoo til Fedtet hår
Fjern maling fra Brick
Stevia Plant