Vinyl plankegulve

Trægulve er den mest eftertragtede gulvbelægning type på grund af sin enestående klasse, stil og ynde. Hårdttræ gulve skaber en hyggelig og behagelig stemning i ethvert rum. Der er imidlertid nogle ulemper af træ gulve, der omfatte modtagelighed overfor ridser, pletter og andre skader. Dette gør det meget vanskeligt at vedligeholde. Dog med hjælp af vinyl planke gulvbelægning, kan du oprette samme virkning som trægulve samt at alt for uden bekymre om besværlighederne forbundet med træ gulvbelægning. Desuden vinyl plankegulve kommer på snavs billige priser, i forhold til ægte træ gulv, som er meget dyrt. Således du måske mere end villig til gå efter vinyl planke gulvbelægning.
Fordele ved Vinyl Plank Flooring; Bortset af at vinyl er ekstremt billige, er der flere grunde hvorfor du foretrækker vinyl plankegulve over trægulve. Vinyl er ekstremt holdbart og vandtæt. Således kan du installere det i områder ligesom badeværelset, kælder eller køkken. Det er modstandsdygtig over for skrammer og revner, hvorved det en langvarig gulv mulighed. Desuden er det nemmere at rengøre med vand på grund af sin uigennemtrængelig egenskaber, som forhindrer vand i at sive under gulvet. Dette hæmmer mug og meldug, hvilket ikke er tilfældet med trægulve.
Funktioner af Vinyl Plank Flooring; Vinyl plankegulve fås i forskellige træ kornstørrelser, så du kan vælge den kornstørrelse som ligner ægte træ af dit valg. Det også tilgængelig i myriader naturlige nuancer af eg, ahorn, mahogni osv. Således, er det meget nemt at replikere udseendet af ægte træ gulvbelægning. Ofte, er resultaterne så overbevisende at du ikke kan fortælle forskellen mellem ægte trægulve og vinyl faux gulvbelægning. Vinyl planker fås i forskellige bredder og størrelser. De kommer i to former «skræl og stok ‘eller flydende vinyl planke gulve, der er selvklæbende vinyl strimler og den anden er en ruller, der har brug for en lim. Omkostningerne ved vinylgulve er et sted i intervallet USD 1 til USD 4 per kvadratfod. Skallen og stok sorten er billigere, men det ikke anses af meget overlegen kvalitet. Mere om vinylgulve priserne.
Ulemper ved Vinyl Plank Flooring; Selv, udsigterne til installering vinyl planken gulvbelægning lyd indbringende, du sikker skal være opmærksom af visse ulemper at kommer med denne type gulvbelægning. Da vinyl planker er ikke så tyk som ægte træ planker, du ofte har brug for en separat sub gulv nedenunder. You kan sikker installere vinylgulve på eksisterende gulvbelægning, men så være parat til kompromis med enden resultaterne. Også, vinyl er næppe biologisk nedbrydeligt, hvilket kan være et vigtigt anliggende til nogle miljømæssigt pågældende boligejere. Derudover, vinyl skal rengøres kun med særlig rengøringsmidler, der kommer med strenge producentens anvisninger. Andre rengøringsmidler, opløsningsmidler eller voks kan beskadige vinyl planke gulvbelægning. Hvis du forsøger at installere vinyl gulvbelægning selv, sørg du følger producentens instruktioner til ordet. I modsat fald, kan ugyldiggøre garantien.
Sådan installeres Vinyl Plank Flooring; Installation vinyl plankegulve er meget nem og tager meget mindre tid end trægulve. Hvis du er en dedikeret ‘gør det yourselfer’, kan du overveje at gøre jobbet selv. Skræl og stok vinyl planker er lettest at installere som du kun skal skræl vinyl planken og holde den på gulvet. Smoothen det ud med hånd eller rulle. Rullen type vinylgulve behov specielle lim der kan købes fra isenkræmmere. Spred limen med en rulle eller pensel og oprulle vinyl roll, startende fra hjørnet af rummet. Trim kanterne med en kniv så man kan få en perfekt pasform. Mere om, hvordan du installerer vinylgulve.
At vælge den rigtige gulvtype til dit hjem er faktisk en vanskelig opgave. Derfor, før du går til vinyl plankegulve tage hensyn til de fordele og ulemper ved at installere en.

Kitchen Color Idéer
Salmer til Begravelser
Allergivenlig Makeup
Dwarf Orange Tree
Bronzer Makeup
Pool Liner Installation
Køjeseng Planer
Romantisk Sætninger
Radiant Cut Engagement Rings
Party Dress Codes
Turkis Betydning