Wedge Haircut

Den klassiske kile kort hår, blev meget populær i år 1976 som mester skøjteløber Dorothy Hamill legede denne nedskæring, da hun vandt den olympiske guldmedalje i en alder af 19. Denne signatur udseende Dorothy Hamill derefter blev meget populær som kvinder over hele verden begyndte at gå denne klipning. Selv idag, kile klipning styles meget populære og giver et trendy look. Her er de trin til skæring kile haircuts for kvinder.
Sådan får du en Wedge Haircut?
Wedge haircuts er en smule svært at skære, og dette hår klippe bør ikke forsøges hvis du ikke har erfaring i hår skæring. ; Til skæring dit hår ind ett klassisk kile klipning look, lade halvdelen tomme omkreds forreste sektion af dit hår. Denne måde kan du forme dette hår sektion typografi ind en kile klipning med pandehår form. ; Du kan gå for klassiske pandehår udseendet af Dorothy Hamill ved afskeden dit hår i midten og derefter skæring dit forreste hår i lige nivelleret pandehår på begge sider af afskeden. ; Alternativt kan du ledsage kile frisure stilarter og idéer med side feje pandehår, eller en stump Cleopatra stil pandehår. Den side fejer pandehår vil give et stilfuldt og sexet look. Den stumpe pandehår vil give en fed look og er et godt idé for kvinder, der har en stor pande. , Og nu at skære dit hår ind i kilen bob look, skåret omridset af den nederste kant af hår klippe efter ønske. Gør dette ved at arbejde først fra tilbage til forsiden på højre del af dit hår, derefter på venstre sektion. ; Så kam dit hår lige med et centralt afsked. Nu skal du holde tilbage håret i en 90 graders vinkel og klippe håret mod en indre vinkel. Gør dette ved at arbejde første på længste længden af ??hår øverst, og derefter til korteste nederst. Denne måde arbejde på siden håret sektioner. ; Efter du er færdig med cuttet, krydstjekke de hår klippe ved kæmning ud sektioner vandret. Denne måde tjekke uoverensstemmende længder, røverkøb off håret som ikke skæres i korrekt vinkel. ; Vedligeholdelse Wedge Haircut Styles
At style dit hår hver dag følger disse anvisninger. ; Shampoo dit hår, eller brug en vandstråle dyse til våd dit hår. ; Så håndklæde tørt håret, så håret er fugtigt og ikke våd. ; Brug en hår glatning balsam for hårpleje, og anvende den fra hovedbunden til enderne af håret. , Nu bruger en føntørrer indtil næsten 70% af fugten er fjernet. ; Derefter afsnittet dit hår og fastgør afsnittene ved brug håret klip. Arbejd din vej fra bagsiden håret ved at udjævne dem mod din hovedbund. Derefter arbejde på din front hår, og sørge for ikke bygge for meget volumen. ; Færdig med at bruge et glattejern at flade noget tekstur og for at minimere omfanget af håret. , Derefter for at indstille din klipning på plads ved hjælp af en spray tåge. ; At bevare din wedge klipning, besøg din stylist hvert seks til otte uger. Ovennævnte blev tips til at skære den klassiske kile klipning. En anden stil af denne nedskæring er den lange kile frisure, som ligner den graduerede bob haircut undtagen håret kanter på siderne er skåret mere sløv. For at få denne klipning, beskrive din stylist den præcise stil snit, du ønsker at gå til og stil pandehår.

Wiccan Symboler
Turkis Betydning
Home Fødselsdagsfest Idéer
Fjern maling fra Brick
Hjemmelavet Wax
Lip Piercing Scar
Udfordring Citater
Tree Trimning Omkostninger
Plus Size Sommer Kjoler
Bedste Jeans til kurvede kvinder
Sølvfisk Insect