Weekend Vacation Idéer

Dit hår kan blive børstet, men dit sind er sjusket. Du har haft omkring syv timers søvn siden fredag. Ikke underligt du føler, at tabt fornemmelse. Du er sænket fra et oprør af afslapning. ~ Ogden Nash
Ovenstående citat om weekenden perfekt beskriver følelsen af, at alle hemmeligt ønsker at have på hver mandag morgen. En hyggelig weekend tilbragte kun folk i dit valg! Lyder spændende! Weekend er den største kilde til motivation for mange mennesker (inklusive mig!) Jeg er ikke kidding! Der er mange mennesker, jeg kender, der bor sammen med håbet om en bedre og afslappende weekend. Weekend er det bedste tidspunkt, hvor en person kan være fri fra alt det arbejde ansvarsområder og deadlines. Og når det er en lang weekend, håb bliver til desperation! Derfor er det vigtigt at gennemføre et par fantastisk weekend ferie ideer. Er det ikke?
Familie Weekend Vacation Idéer
Weekend er det eneste tidspunkt, hvor du kommer til at tilbringe tid sammen med dine børn og bedre halvdel. Så det er vigtigt at udnytte det til perfektion og gøre weekenden uforglemmelige. Det er årsagen til, at weekendture er på mode i disse dage, snarere end at vente for dem, drømmende endnu “langt væk” sommerferie. Alt i alt en weekend ferie til et nærliggende destination er den bedste måde at få opfrisket med den mindste mængde af arrangementer og rejser træthed! Forudsat, du vælger den perfekte weekend familieferie.
Weekend Ferie Idéer i Florida; Sammen med Amelia Island, Daytona Beach, Panama City Beach, The Keys Island, St. Augustine, Fort Myers og Sanibel Island, her er et par af de bedste weekend ferie ideer i Florida. Mere om Florida ferier.
Tampa, Florida kan være den perfekte weekend-destination for dig og dine børn. Der er talrige ferier pletter venter i Florida. Tampa og St. Petersborg er en ultimative sted, hvis du planlægger en strand ferie. Sammen med strande, kan du besøge mange museer, atletisk parker og sportspladser her. Tampa er også hjemmebane for the Devil Rays, hvorfor det ville være en reel behandling at falde i for en baseball kamp med din baseball skøre børn!
Miami, Tja, hvem er jeg at beskrive denne perfekte tilbagetog? Miami er det bedste sted, hvis du ønsker at udvikle dit barns intellekt om mad, kunst, arkitektur og musik. Stedet for at få flov ved at besøge stedet berygtede Miami land strande, er det en god idé at udforske byerne og nyde shopping, spise og besøge steder som kunstmuseer, Parrot Island eller Everglades National Park, som ligger på drevet af kun 35 miles fra Miami. Tur til Miami, kan være rigtig spændende for dig såvel som børnene.
Orlando, Bortset fra Disney World, er der mange ting i vente, når du lander i Orlando. Sammen med Disney, er Orlando handler om kunst, musik og kultur. Du kan opleve Orlando Ballet og Orlando Philharmonic Orchestra her. Der er forskellige vandlande og familie resorts her i Orlando, hvilket gør den til en af ??de billige weekend ferie ideer. Mere om billige ferie i Disneyland, Florida.
Weekend Ferie Ideer til Par
Der er ikke nok dage i weekenden. ~ Rod Schmidt. “Sandt. Hvad kan være mere spændende end at tænde en almindelig weekend i en romantisk weekend indviet til netop jer to! Lyde perfekt. Er det ikke? Du kan prøve nogle nærliggende bryllupsrejse ferie sport at udfylde dine krav til den perfekte weekend ferie ideer til par. eller du kan også leje sommerhuse og nyd en afsondret weekend med din partner.
Weekend Ferie Idéer i Californien, og der er masser af Californien ferie destinationer, som kan give dig en højtidelig romantisk ferie. Sammen med fængslende stranden steder som The Pebbles, Big Sur, Carmel, La Jolla, Laguna strand, Ojai, etc. her er et par mere attraktion i denne tilstand af Golden Gate. Mere om weekend ideer til par.
Las Vegas, en weekend i Las Vegas uden gambling og drikke er ligesom at være en genfødte kristne. ~ Artie Lange. Behøver jeg at forklare, hvad Artie Lange har at sige? Weekend + Las Vegas er så perfekt som en weekend + regn! Sammen med at besøge nogle af verdens berømte Las Vegas kasinoer du kan gøre alt, hvad du ønsker, når du er i Vegas. Men hvis jeg var dig, ville jeg have foretrukket en dejlig og hyggelig gondol tur med min kæreste i den stadige farvande Lake Las Vegas. Ikke at glemme parrets spa centre og lækre middag i en af ??de luksuriøse Vegas restauranter.
Santa Barbara, der må være noget i Santa Barbara for at gøre det til en berømt trysts plet af mange berømtheder! Mens der i Santa Barbara, kan du gøre en masse ting, der kan gøre dig føle sig som en berømthed, ikke desto mindre! State Street shopping, vinsmagning og vandet fronter her er alt for fristende. Du kan bestille dig en privat sommerhus og nyde en afslappet brunch. Du kan også leje en bil og tage en hyggelig tur omkring det sted. En perfekt ide til en romantisk weekend for de to af dig! Klart. Mere om overkommelige romantisk weekend getaways.
Napa og Sonoma Valleys, Det er noget helt specielt, især hvis du er en glødende vinelsker! Der er talrige vingårde i begge disse dale. Hvor du kan faktisk gå til vin beslutningstagere og smage nogle af de fineste vine i verden. Mens du går til Napa Valley, så sørg for at du laver arrangementer for frokost sammen med visitng 4 til 5 vingårde i en dag. På den anden side er Sonoma meget mere afslappende sted, med masser af restauranter og gårde til rådighed, når vinen test er ikke en opgave, men en sjov aktivitet, som du kan opnå med din partner.
Læs mere på:; Billig Weekend Getaways; Weekend Familie Getaways; Sjov weekendture, Nå, mens picking ud af weekenden ferie ideer, så sørg for du planlægger godt og udføre den til perfektion. Det er vigtigt ikke at udtømme sig selv ved at planlægge alt for hektisk sightseeing tidsplan med mindst mulig nydelse! Det er trods alt en weekend ferie handler om spring dem dødelig frister for et stykke tid. Er det ikke?

Cheer Up Citater
Dorm Bedding
Asparges Fern Care
Billedrammer med citater og ordsprog
Simple Tattoo Idéer
Carnival Party Games
Bil Heater blæser kold luft
Er Hun The One
Kælder Farver
Små Heart Tatoveringer
Hydroponiske Næringsstoffer