Wet Bar Designs

Har en forkærlighed for at piske op eksotiske cocktails og drinks beslægtet med en ordentlig bar og tjene dem med Elan? Hvis det er det du elsker at gøre og blive en fantastisk vært, wet bar er, hvad du har brug for ideelt. En våd bar adskiller sig fra en almindelig bar i den forstand, at det har vask med rindende vand. En fordel ved en våd bar er, at det kan fremskynde servering af drikkevarer briller kan vaskes omgående. Disse er for det meste bygget til underholdning og en velkonstrueret og færdige kælder kan være et perfekt sted at få en våd bar. Hvis du er korte af våd bar design, her er hvad kunne interessere dig!
Wet Bar Design Idéer
Fustage og Bar; Tal om keggar bar, og det er hvad du kan ofte se i en by hjemmet. Udformningen af ??en Keggar bar er lidt ligesom 2 L-formet bar i forbindelse med en straight type i midten. The best del om this is you can have det enten i hjemmet eller the kælderen. Denne form af en bar giver dig plads nok til at holde et køleskab sammen med en øl fustage. , Set fra oven, formen på bar giver et indtryk, at en tredjedel af pladsen er blevet skåret. Alle disse funktioner gør dette til en hit blandt kælderen bar design.
Cornering Drinks; Et design apt til at falde i kategorien af ??små wet bar design, er dette en vinder, når du er kort plads, men ønsker at have en bar. Hvad jeg tænker på er en hjørne bar, som netop har et lille skab til opbevaring af drikkevarer. Yderligere en bund og top kabinet hjælpestoffer i maksimal udnyttelse af rummet.
Imødegåelse af Tops, Når der er en omtale af hjem wet bar design, kan man ikke se bort fra baren bordplader. En stor mulighed, mens designe en våd bar er en granit bordplade. Sten ser classy og giver en vis robusthed i strukturen. Plus, hvis du har en mørk granit, vil det være let at passe. I tilfælde af granit er det imidlertid bedre at tale til fabrikator i god tid.
Bar-være-Que; Hvem siger, du skal have våde barer inde i huset? Har en ud af kassen (oops jeg mener ud af hjemmet!) wet bar, i gården eller gårdhaven. Team den med en indbygget grill. Dette design er blevet meget populære i disse dage. Læs mere på hjemmebane bar design ideer.
Starry Starry Lys, belysning af baren for så vidt angår wet bar designs er bekymret, kan ikke sættes ud af spillet. Jo bedre din bar lyser, jo mere vil det føje til det sjove. Indirekte belysning, som små spots, forsænket lys og så videre, kan give en fantastisk kig til den våde bar. Kreativ belysning kan føje til udseende af hele området. Hvis du er en sports aficionado, pynte det grundlæggende design med sport rejseminder or memorabilia. Eller har lys i et design ligner anvendte redskaber i din favorit sport. Læs mere om kælderen bar ideer.
Wet Bar Design Overvejelser, du kan gå til en straight bar, L-formet bar eller endda et hjørne bar. Men en vigtig ting at planlægge her er arrangementet af forskellige elektriske apparater – køleskab, mixere og så videre. At gøre forretninger i de rigtige steder eller planlægning for dem forud for beregningen af ??den våde baren vil forhindre problemer i forbindelse med stikkontakter og forbindelser. Med hensyn til oplagring af briller og drikkevarer, godt det afhænger af hvor meget du handler Host! Hvis du ikke har en masse gæster, der kommer over hele tiden, bare et par gode flasker af den sædvanlige ville gøre i din våde bar designs. Yderligere, kan du endda råd til ikke at have en almindelig, klassisk glas hvis det er tilfældet. Sortiment af glas og samleobjekter i sync med udformningen af ??din våde bar ville være perfekt.
Der er et par mere våd bar designs du kan vælge fra, som du kan få online så godt. Pick nogen af ??disse mønstre, og imponer dine gæster med ved din bartender færdigheder!
Det er her, jeg logger af! Har du en god tid på din bar!

Jeans for Short Women
Rengøring Hardwood gulve
Tree Trimning Omkostninger
Udskiftning Brændstof Pumpe
Funny Pick Up Lines for Girls
Vand Cooler Reparation
Trust Citater og ordsprog
Husholdning Tips
Anvende falske øjenvipper
Dryer Ikke Varme
Pulver Mineral makeup