Wheel Justering Omkostninger

Opfindelsen af ??hjulet er vurderet som en af ??menneskets mærkesager og moderne bilproducenter holde perfektionere hjulet teknologi til at gøre en køretur glattere og køretøjet let at manøvrere. Et af de forholdsvis mindre kendte, undervurderede men vigtige bilpleje arbejdspladser er hjulsporing. Denne artikel tager sigte på at skabe en hjulsporing overslag over omkostningerne og også en guide til de snørklede, som denne procedure er baseret på.
Wheel tilpasningen er en vigtig opgave, der direkte påvirker manøvredygtighed og kontrol, mens man kører bilen. Det er derfor, det er en vedligeholdelses-job, som ikke bør ignoreres.
Introduktion til hjul Alignment Technique
Forud for at gå ind i hjulsporing omkostningsoverslag, lad mig give en kort forklaring på hvad der er involveret i hjulsporing teknik. Hjulsporing handler om justering af visse parametre, der er forbundet med tilpasningen af ??hjul med henvisning til hinanden, samt suspension. Kendskab til de grundlæggende funktioner i hjulsporing vil hjælpe dig med at forstå behovet for bærer hjuludmåling omkostninger som en del af bilens samlede vedligeholdelsesplan. På den måde vil du vide hvad bilen mekaniker taler om, når du afleverer over din bil til dækkets tilpasning jobbet.
Der er tre vigtige parametre, der afgør, hvor godt bildæk er justeret. De er følgende:
Camber, Camber er defineret som en vinkel mellem diameteren af ??hjulet og en vinkelret drages med hensyn til et plant underlag. Det er et mål for, hvordan lige eller vinkelrette et hjul er justeret med hensyn til et plant underlag. Camber måles i grader og ideelt det bør være nul, så dækkene er helt vinkelret på jorden med dæk overfladen gør selv kontakt med jorden. Hvis camber er ikke rigtigt eller slukket den korrekte værdi, så overskydende slitage af hjul følger.
Caster, Castor er igen en vinkel relateret til dæk justering, som måler vinklen fra styretøj pivot, med en linje gennem midten af ??hjulet. These styretøj omdrejningspunkterne er dele af bilens affjedring og deres tilpasning til de hjul direkte påvirker bilens manøvredygtighed. En foruroligende af hjul tilpasning kan føre til kørsel manøvredygtighed problemer.
Tå, den sidste vigtige parameter, som er justeret i løbet af hjulsporing er tåen vinkel. Det er et mål for, hvordan bilen hjulene er arrangeret i forhold til hinanden. Ideelt set bør være parallelle, men hvis de ikke er, er det vigtigt, at du bærer hjulsporing omkostningerne og gendanne det tilbage til normalt at forebygge problemer med at kontrollere bilen, mens du drejer.
Enhver hjulsporing procedure justerer disse tre parametre og gør kørslen lettere. Det er derfor, man skal aldrig ignorere få denne procedure med jævne.
Hvornår skal hjulsporing skal gennemføres?
Et andet spørgsmål, der skal besvares, er timingen af ??hjulsporing procedure, og hvornår skal det være planlagt. Et tegn på, at hjulene er behov for tilpasningen observerede effekter af slid og ælde. When hjul er skævt, er ikke kun betjeningsanordningen svært, fører det til et behov for tidlig udskiftning af hjul. Ideelt set burde en hjulsporing procedure skal skemalægges hvert år eller efter 10.000 miles at køre (hvad der kommer først).
Omkostninger ved Wheel Alignment
Nu hvor du har en idé om, hvad vi taler om her, lad os se, hvad skal du forvente hjulsporing omkostninger at være. Man kan enten gå til en to hjuludmåling procedure eller fire hjul tilpasning procedure, afhængigt af graden og placering af forskydning til stede. En fire hjul justeringsproceduren anbefales generelt, og det vil koste dig omkring $ 50 til $ 95. Dette omfatter lastbil og bil hjulsporing. Hjulsporing omkostninger sports utility vehicles kan variere fra $ 90 til $ 160. Det er lidt billigt sluppet i forhold til hvad du bliver nødt til at betale erstatning for bildæk.
Læs mere på:; Dæk Justering Cost; Front End Tilpasningen Omkostninger, hvornår de skal udskiftes Dæk, hvordan du ændrer et dæk, hjulenes sporing omkostninger varierer alt efter bilmodeller. Men, de generelt ikke overstiger antallet af hjulsporing priser er angivet ovenfor. Gør bil hjulsporing en integreret del af din bil vedligeholdelsesplan.

Mink frakker til kvinder
Reol Design
College Party Temaer
Træ Stain Farver
Labour Bag: Hvad skal Pack
Lav vedligeholdelse Garden
Følelser: Liste over følelser
Bronzer Makeup
Sympati Gave Idéer
Krydsfiner Gulvbelægning Idéer
Basement Bar Idéer