Wiccan Symboler

Wiccan symboler er repræsentationer af overbevisninger og traditioner Wicca religion. Det er en moderne religiøs bevægelse med sin egen sæt af overbevisninger. Det er også kaldet »den Craft ‘eller’ Trolddom ‘og dens tilhængere er kendt som Wiccans. Symbolik er altid en del af enhver religion og Wicca religionen har en bred vifte af religiøse symboler, der repræsenterer de fleste af deres tro. Disse symboler anvendes i ritualer og er en billedskrifttegn form af de tanker, der danner kernen i Wiccan religiøse univers. I denne artikel vil jeg udforske Wiccan symboler og deres betydninger.
Wiccan Symboler og deres betydning; Wicca religion indebærer forbinder med naturens rytme og tilbede naturen i alle dens manifestationer. The Wiccan religion er beriget med symbolik, som omfatter ancient Wiccan symboler lånt fra tidligere traditioner og nye. Wiccan element symboler er repræsentative for de verdenssyn, som denne religion repræsenterer. Her er nogle af de vigtigste Wiccan hedenske symboler og deres betydninger.
Femtakkede eller morgen Star, den femtakkede er et af de vigtigste Wiccan symboler på magt og er i form af et pentagram indlejret i en cirkel. Alle Wiccans bære det som et symbol på deres religion. Symbolikken i den femtakkede skiftevis tolkes som en repræsentation af det menneskelige legeme, og også som repræsentant for de fem elementer af naturen (ild, jord, luft, vand og himmel) samlet i én. Det repræsenterer også den indbyrdes forbindelse mellem ting og cyklusser af naturen.
Wiccan Hornede Gud; Wiccan religion er duotheistic. Wiccans tilbede en maskulin Gud og en kvindelig Triple gudinde. Symbolet på den hornede Gud er en cirkel med en på hovedet halvmånen på toppen. Det er en af ??de vigtigste Wiccan symboler på beskyttelse og magt, som står for den maskuline guddom. I Wiccan univers, er det mandlige og kvindelige det primære flyttefolk og naturens kræfter, der skaber balance.
Wiccan Goddess Symbol, mens cirklen med en omvendt halvmånen repræsenterer den maskuline kraft af naturen, symbolet for den tredobbelte Gudinde Wiccans er en cirkel med to omvendte halvmåner på siden. Det er også repræsenteret ved en række halvmåne måner forbundet med hinanden. Dette symbol også repræsenterer voksning og aftagende måne og er også et symbol på den cyklus af fødsel, liv og død. Det repræsenterer også de former af den tredobbelte Gudinde, som er jomfru, mor og kælling. Nogle mennesker finder det også som en af ??de Wiccan symboler for kærlighed og stadier af moderskabet.
Septagram eller Alfe Star, en anden en af ??de vigtigste Wiccan symboler for beskyttelse og magt er septagram, også kendt som Alferne stjernen. Dette symbol har en syv takkede stjerne indlejret i en cirkel eller fremspringende ud af det. Der findes forskellige fortolkninger af dette symbol. Ud over at være kendt for at repræsentere de syv dage i ugen, er det også kendt for at repræsentere de syv retninger. Det er normalt findes afmærket på Wicca bøger.
Hjul En anden af ??de Wiccan symboler er hjulet med otte eger, der repræsenterer den cyklus af et år med hver talte repræsenterer en sabbat eller ferie. De er en repræsentation af den traditionelle Wicca kalenderen. Så hjulet er en repræsentation af tid og forandring.
Sacred Circle, en cirkel, delt op i fire kvadranter med pilespidser, anvendes i alle de traditionelle Wiccan ritualer til at betegne et helligt rum. Der er mange flere Wiccan symboler, der angiver de forskellige aspekter af deres religion.
Læs mere på:; Native American symboler og betydninger, keltiske symboler og betydning, maori symboler, Symboler af buddhismen, Wiccan symboler og deres betydninger påvirkes af gamle symbolik af den hedenske religioner. Wiccan symboler hjælpe ved at give form til abstrakte ideer og overbevisninger og hjælpe tilhængere i forbindelse dybere.

Rock Chip Reparation
Online Dating Spil
Pingvin Tatoveringer
Textured Paint
Crabgrass Control
Kerneværdier Socialt Arbejde
Tøjvask rumdesign
Forvirrende spørgsmål
Cocktail Party Idéer
Badeværelse Bruser Designs
Termoruder Omkostninger