Wiccan Tatoveringer

Hvis du søger at få en tatovering, der er magisk og mystisk karakter, så skal du kigge længere end wicca tatoveringer. De reaktioner, der wicca tatoveringer vækker in mennesker kan være meget kontroversielle nogle gange, men i virkeligheden det virkelig afhænger af holdningen hos den person, der er at se dem. En person, der er interesseret i den mystiske måder “Wicca” vil sikkert finde, at wicca tatovering designs er forførende og symbolsk.
For at få fuldt forstå betydningen og symbolikken bag wicca tatovering symboler, må man dykke ned i de rige Wicca. Wicca er en nyhedenske religion, der ikke indeholder regler, retningslinjer eller grænser, og dens grundlag primært ligger i tilbedelsen af ??naturen i form af magi. Dette er en meget mystisk sekt, da folk, der er involveret i den, er tavshedspligt. Mange mennesker ofte vedrører Wicca, (og derfor wicca tatoveringer også), at den praksis for hekseri, men virkeligheden er ikke kendt som medlemmerne har tavshedspligt, og næsten intet vides om deres forskellige former for praksis.
Den mystiske fornemmelse at Wicca bærer er overbevist mange mennesker til rent faktisk at gå videre og få wicca tatoveringer, uden egentlig at forstå, hvad tro er, og hvilken praksis skal foregå. Siden tatoveringer er blevet så populære nu, fører til en stor base af almindeligt set tatovering designs, er flere og flere mennesker søger efter mystiske og nye tatovering design ideer. Dette er præcis, hvorfor wicca tatovering idéer bliver sådan et populært valg, da de i høj grad øge glamour kvotienten og uudgrundelige af en person. Du kan også gerne lære mere om hedenskab.
De vejledende beskrivelser af Wicca, Forståelse Wicca er en vanskelig opgave, men efter at have læst de få kendte elementer i den tro, kan du begynde at få et lille indblik i dens virkelige betydning. Hele ideen bag wicca tatoveringer kan forstås ved at vide om disse elementer i Wicca. , Det første og mest vigtige erklæring, at den praksis, Wicca kræver, at folk skal gøre, er Do, hvad du vil, så længe det skader ingen. , Der er en Gud og en gudinde at forherlige henhold til denne praksis, men mange mennesker tror, ??at kun gudinde er en, der bliver tilbedt. , Svarende til lov af Karma, Wicca er »loven af ??Threffold Return«. I henhold til denne, dig, hvad energiforbrug sat ud i verden (enten gode eller dårlige), vil vende tilbage til dig tre gange stærkere. Også læse om nogle populære wicca navn. ; Designs for Wiccan Tatoveringer, Tatoveringen design der er relevant for wicca kan designes i mange forskellige måder at fremstille det enkelte menneskes tro system. Design, der vælges, og hvad den illustrerer afhænger personens private tanker. Som nævnt tidligere, er gudinde antages at være det Højeste Væsen i den tro systemet, og mange wicca tatoveringer er lavet som en hyldest til gudinden. Disse designs kan gøres at fremstille Mother Jorden som Gudinde Gaea, livets giver, eller støtte de mandlige Gud. Dette design viser hendes overlegenhed. Gudinden kan også afbildet som Månen, hvilket stod i skarp kontrast til den mandlige Gud, Solen. Denne yderligere illustrerer den gamle kinesiske skik Yin og Yang, de to modsatrettede kræfter af dualitet. Begrebet Triple gudinder, (som det ses i Celtic wicca tatoveringer), kan også blive portrætteret ved at vise de tre faser af Goddess liv – pigen, moderen og kælling. These guder er populære blandt mange verdensreligioner.
Forskellige sekter Wicca give forskellige grader af betydning for de mandlige Gud. Mens nogle sekter anser ham for at være Højeste Væsen, andre ser ham som en simpel følgesvend af gudinden, mens nogle andre giver ham nogen betydning overhovedet. Han kan blive portrætteret som Solen, for at imødegå Månen af ??gudinden. Alternativt er han normalt menes at være en hornede mand med en ram hoved, og hove for fødder. I nogle tilfælde han også har vinger. Ingen tvivl om, denne lighed til djævlen, eller Satan, fra religioner som kristendommen, har fået nogle mennesker til at forholde Wicca med satanisme, eller noget ondt. I virkeligheden vise wicca tatoveringer intet andet end en stærk trang til tilbede naturen som en selvstændig enhed, som er over alle levende væsener.
Selv Pentagram anses for at være et meget populært valg af wicca tatoveringer, som de fem punkter repræsenterer de fire elementer jord, vand og ild og luft, og det femte punkt betyder den del af ånden. Mest pentagram design og tatoveringer er i form af en fem sidet stjerne, indkapslet i en cirkel.
Se også følgende:; Wiccan Religion, Historie for heksekunster, og i slutningen af ??dagen, hvad enten du er tilhænger af Wicca eller ej, wicca tatoveringer er en meget flot valg til tatovering designs, da der er nogle store muligheder, som du kan vælge imellem. Men før man går videre og få en tatovering som dette, at du er fuldt klar over, hvad denne særlige konstruktion betyder. Det uundgåeligt, at før eller senere nogen vil spørge Dem om det.

Eye Tattoo Design
Black Light Tatoveringer
Tilstoppede Kloak Line
Plastic Canvas sømme
Ting at have i din pung
Italiensk Tatoveringer for Mænd
Samoansk Tattoo Design
Loft Bed Planer
Formel snitmønstre
Kirke-Bulletin Idéer
Rock Chip Reparation