Wiper Arm erstatning

Vinduesvisker arm udskiftning er den eneste vej ud, når armene bliver bøjet og beskadigede repareres. I denne artikel taler jeg om visker arm udskiftning procedure i biler. Vigtigheden af ??vinduesviskere kan aldrig undervurderes. Den er på grund af disse sindrigt konstrueret tingester, at vi kan få et klart overblik under kørslen i regn og snestorme. Forestil dig en situation, når det strømmer, og din vinduesviskerne stoppe med at arbejde, mens man kører! Du er udsat for en potentielt farlig køreoplevelse med hurtigt svindende udsyn. Derfor er det vigtigt, at du tjekke din vinduesvisker system før starten på vinteren eller regnfulde sæson.
Mekanismen for, hvordan en vinduesvisker works er ganske spændende. Med brug af redskaber en motor driver svingningspotentiale visker bevægelse. Viskerbladene og arme er udformet således, at de rent krat off depositionerne fra de store windshield arealet af en bil.
Mange gange, så det sker, at vinduesviskeren armen bliver beskadiget på grund af overskydende sne eller is deposition. I et sådant scenario, retten til en retfærdig bøjning, driften af ??vinduesviskerne er ikke længere at glatte og de fleste af de gange, udskiftning er den eneste vej ud. Vinduesvisker arm udskiftning er ganske simpel og ligetil. Den eneste færdigheder, som du behøver, er en evne for at arbejde med en skruetrækker og et stik eller skruenøgle? Lad os se, hvordan du udskifter visker arm i den sidste del af denne artikel.
Hvordan du udskifter Wiper arm?
Hvis du er den slags fyr der gerne fifle rundt mekaniske tingester, vil visker arm udskiftning være en veritabel Cakewalk for dig! De værktøjer, du har brug for visker arm erstatning, er en skruetrækker og en enkelt sokkel sæt.
Sommetider vinduesvisker arm reparation er muligt, og du behøver ikke at erstatte det. Før du begynder sørge for, at den gamle visker armen er ud over reparation og årsagen til vinduesviskeren ikke fungerer ordentligt rent faktisk visker armen. Nogle gange kan det være forårsaget af problemer med visker motor også. Når du har testet viskermotor og indså, at årsagen til vinduesviskeren fiasko er bøjet visker armen sig selv og der er ingen måde med at rette det ud, så gå til udskiftning.
Købe erstatning; Den første del er at finde den rette erstatning for din gamle vinduesviskere arm. Forskellige bilmodeller har forskellige former for visker arm stilarter og mønstre. Tjek hvilke særlige stil er vedtaget i dit vinduesvisker system. Også sørge for, at du får en identisk erstatning for din gamle visker arm, efter bilen model. At gøre dette lille bilreparationer job på din egen vil mindske visker armen genanskaffelsespris.
Gamle Wiper Fjernelse og udskiftning; Her er hvad du skal gøre. Sæt bilen visker indstillingerne på ‘Off’ position. Overhold bunden af ??vinduesvisker arm, hvor du vil finde en snap eller dække højre i bunden, som dækker den vedhæftede fil bolt. Lirke låget fra visker arm bunden, og vil du se en bolt fast inde i hulrum eller depression.
Bruger den rigtige størrelse stikket, bolten fjerne forsigtigt ved at dreje den mod uret. Bolten er det eneste, der binder visker arm til hele forsamlingen. Når dette bolt er fjernet, kan du tage visker armen ud let fra den metalliske fælles. Så kan du installere den nye visker arm i den fælles i nøjagtig samme situation, som den gamle. Sørg for, at den nye visker arm passer ind i ind i den rillede hullet i leddet. Fastgør bolten tilbage igen ved hjælp af passende størrelse stikket ved at dreje den med uret. Som konkluderer, vinduesvisker arm udskiftning. Forruden vinduesvisker vil være tilbage til sin aftørring dag atter.
Læs mere på:; Sådan ændrer Viskerblade; Viskerblad erstatning; Vinduesvisker erstatning; Som du kan se, vinduesvisker arm udskiftning er en meget simpel procedure, som enhver kan udrette, hvilket er betydeligt enklere end auto windshield reparation og udskiftning. Kan du være hvile forvisset om, at klarheden i forruden vil blive opretholdt i enhver tilstand!

Sommerfugle i maven
Fjern Hund urin fra Carpet
Hud Stramning Home Retsmidler
Badeværelse Bruser Designs
Dyrkning Lucerne
Pingvin Tatoveringer
Tromlebremse erstatning
Facial Razor Bump
Bathtub Rengøring
Anniversary Ideer om et budget
Bedste Dry Shampoo