Wolfram Ringe til kvinder

Hvis du (ligesom mig!) mente, at wolfram var kun beregnet til fremstilling af filamenter af en elektrisk pære, kan så fint wolfram smykker straks gøre dig ændre din opfattelse! Wolfram smykker, om der for nylig indført i smykker marked, har taget en betydelig markedsandel. Tungsten ringe er særligt en favorit smykke blandt både mænd og kvinder. Når wolfram ringene blev lanceret, de ikke vække kvinders interesse på grund af deres bredde og en smule pladskrævende karakter. Men den nyligt lancerede wolfram ringe for kvinder er elegante, lyse og uløseligt gjort. De er sammenlignelige med platin, guld eller hvidguld ringe.
Hvorfor Gå efter Wolfram Ringe til kvinder
Det er et spørgsmål, der vil uvægerligt komme til sindet af en kvinde interesseret i at købe wolfram smykker. Hvad er det der gør wolfram så speciel? Hvad er dens funktioner, der ikke kan tilbydes af andre metal? Nå, til at begynde med, unikhed er en funktion, der angiver wolfram fra andre metaller. Selv hvide guld smykker og platin smykker anses for meget værdifulde, har deres fælles brug dem mister deres tidligere karisma. Imidlertid kan samme ikke siges om wolfram smykker, der netop er begyndt at vinde popularitet. Så hvis du er en kvinde, der søger enestående i dine smykker, så wolfram ringe velegnet til dig. Desuden wolfram er stærkere og hårdere end andre metaller, og dermed mere egnet til dagligt slid. Holdbarheden af ??wolfram gør det foreneligt med den ru livsstil moderne udearbejdende kvinder.
Wolfram Ringe til Kvinder: Design og farver
Wolfram ringe for kvinder findes i utallige stilarter, bredder og designs. Normalt, wolfram ringene kommer i en bredde på 4 mm til 6 mm. Dog kan nogle selskaber tilbyder tynde, feminine wolfram ringe med en bredde så lille som 2mm. Disse ringe kan udformet med andre metaller såsom guld eller platin, således at farven forskellen ikke mærkbar. Mode wolfram ringene er en smule bredere, og er udformet på linje med mænds wolfram ringe. Tungsten vielsesringe er meget poleret og er ofte mindre versioner af mænds bryllupper bands. Dette gør det muligt for kvinder at matche deres bryllup bands med de af deres ægtemænd. Afskårne kanter wolfram ringene er særdeles populære blandt kvinder, der køber wolfram ringe til deres stil kvotienten. Selv om det er vanskeligt at gøre wolframcarbid ringe på fastsættelsen af ??diamant solitaire ringe, kan diamantringe være skabt af tilslidningsprocedure diamant i wolframmetal.
Wolfram Ringe til Kvinder: Farver
Tungsten ringe er for det meste findes i deres varemærke skinnende grå farve. Men det ikke usædvanligt at finde tungsten ringe for kvinder i guld eller sort farve. Guld eller sort wolfram ringe for kvinder behandles med et lag af zirconium, der gør dem deres unikke farve. Disse ringe er slidt kun som et fashion statement, og sjældent brugt til bryllup bands. Farven sidst fades med brugen. Men kan du få fabrikantgaranti, som kan dække fading. Til tider kan zirkonium belægning knæk eller chip, der afslører wolframmetal nedenunder. Attraktive smykkesten i lyse farver kan også være ordineret i wolfram ringene at gøre dem levende og moderigtigt.
Find flere artikler om, Promise Rings, forlovelsesringe, således wolfram ringe for kvinder er egnede til enhver kvinde, som søger holdbarhed og stil på samme tid. Wolfram bryllup bands kan også tjene som en stor variation fra de sædvanlige guld eller platin bands. Da ægteskaber symboliserer langtidsholdbare kammeratskab, kan der ikke være en bedre måde at forsegle dit bryllup end med en wolfram vielsesring.

Bygning Planter Boxes
Fred Opret Tattoo Design
Giftige stueplanter
Skytten Woman
Redbud Tree Fakta
Soveværelse vindue behandlinger
Bølget Haircuts
Dobbelt kedel Stedfortræder
Øreflippen Piercing
Tribal Neck Tatoveringer
Lowlights med lys hår