Wrist Tatoveringer for Guys

Håndleddet tatoveringer har en anden appel til det som de har gjort en niche med mænd og kvinder. Som et populært tema, er håndled tatoveringer generelt er små i størrelse og næsten billigt at få gjort. Enhver form for håndleddet tatovering design, kan blive advaret og tilpasset til en bred vifte af idéer. Hvilket er grunden til, håndled tatoveringer for fyre tager på et nyt niveau. Nogle af de mest stillede og kendte håndled tatoveringer er stammefolk, Celtic knude-arbejde, Hawaiian, og stjerner. Desuden er farverne ofte tilsat for at øge den samlede visuelle af tatovering. David Beckham, Megan Fox, Lidsay Lohan, Avril Lavigne og Eva Longoria, der alle har smukke håndled tatoveringer, som er værd roser. Lad os tage et kig på, hvordan du kan få din helt egen håndled tatoveringer for fyre i forskellige mønstre og farver. Læs mere om stjerne håndled tatoveringer.
Wrist Tattoo Idéer
Selv om mange tatovering fanatikere vælger at få sværtet over deres håndled, er det stadig ikke en fælles sted endnu. Med tonsvis af muligheder for at udforske fra, er håndled tatoveringer har behov for nogle appreciators. Hvis du overvejer om forskellige håndled tatovering idéer, er der tre grundlæggende muligheder, du kan vælge fra, såsom en wraparound tatovering (som cirkler hele dit håndled), enkelt design eller billede (enten på indersiden eller på toppen af ??håndleddet) , og ord, navne eller sætninger (det har en speciel betydning for dig).
Wraparound Wrist Tatoveringer for Guys; Disse håndled tatovering designs tilføje flair og visuelle appel til hele kunst og håndled så godt. Enhver form for flydende design, som kan udvides på tværs af hele håndled og / eller dobbelte ryggen på sig selv fungerer bedst. Tribal håndled tatoveringer til fyre er den mest foretrukne én til en wraparound tatovering. Andre eksempler kan nævnes flammer, vinstokke, Celtic tatoveringer, og pigtråd. Også nogle citerer, sætninger, eller en sætning på forskellige sprog end engelsk, kan ligesom sanskrit eller andre der kører font hjælpe med at få bandet til højre. Læs mere om armbånd tatoveringer på håndleddet.
Single Design Wrist Tatoveringer for fyre; Mange tatovering kærester har konstateret, at et enkelt billede eller design, ser meget mere tiltrækkende og sexet, sammenlignet med en wraparound eller specifikke talte ord. Det mest hensigtsmæssige sted at få denne form for tatovering ville være i indersiden af ??håndleddet. Selv huden på den indvendige håndled er meget blødere, der er en betydelig mængde af smerte, der skal behandles. Populære håndled tatoveringer til fyre er Kanji tegn, rosenkrans, stjernetegn, kors, tribal tatoveringer, og Celtic design.
Ord Wrist Tatoveringer for Guys, Ord eller navne på noget / nogen vigtigt at du kan åbne døre til hundredvis af muligheder for håndled tatovering designs. Du kan eksperimentere forskellige ord, der inspirerer dig, såsom drømme, ånder, lever, chance, Gud, familie, kærlighed, enkelhed, ændre, formål, disciplin, art, og tro. Valgene er masser og vil vove at du kommer op med en unik idé bare for dig selv. Du kan også vælge to modsætninger og blæk dem på begge dine håndled for at vise de to ekstremer. For eksempel, og leve dør, jord og himmel, kærlighed og had, yin og yang, eller hvad du ser og hvad du får. Enhver form for magtfulde ord eller udsagn, kan ting, du har været igennem og set i dit liv inspirere tatovering.
Som jeg nævnte tidligere, den smerte niveau for at få en håndled tatovering er høj. Nålen vil være direkte over håndleddet ben og tæt på det tynde lag af huden. Så på bundlinjen er, er det generelt smertefuldt. Med den fysiske smerte, kommer den anden form for smerte, skjule håndled tatoveringer. For kvinder er det næppe et problem, som vi kan gemme dem under tilbehør som armbånd og armbåndsure. Tværtimod kan håndled tatoveringer for fyre være en anden historie, fordi du ikke bare kan holde iført langærmet skjorter hele tiden. I en konservativ arbejdsmiljø, skal du være forsigtig med, hvordan håndleddet tatoveringer til fyre vil arbejde ud. Uanset hvad du beslutter dig for, en tatovering, hvor som helst på kroppen, er en forpligtelse til Deres tro og faktiske væsen.

Egyptiske Tatoveringer
Kornel Flower
Fransk Intensive Havearbejde
Pool Liner Reparation
Egyptiske Tattoo Design
Udfordring Citater
Solar Panel Effektivitet
Bordplade Resurfacing
Fix Dryppende Faucet
Dekorative rumdelere
Græsplæne Luftning